Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB Karete takımından büyük başarı

Yayınlanma Tarihi : 18.05.2016 00:00 Bu haber 920 defa okundu

Hatay'ı birçok branşta düzenlenen organizasyonda başarıyla temsil eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne bağlı karate takımı, 14-15 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen 4. İller arası Zeugma Karate Turnuvası'na katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB Karete takımından büyük başarı

Toplamda 35 il, 64 takım ve 674 sporcunun katıldığı organizasyonda Hatay’ı başarıyla temsil eden sporcular, elde ettikleri başarılı derecelerle Hatay'ın gururu oldular.

Yıldız Erkek Karate Takımı'nın birinci, Büyük Erkekler ve Bayanlar takımlarının 3. olduğu turnuvada, ferdi dalda 1 birincilik, 3 ikincilik ve 4 üçüncülük dereceleri elde eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, sporun her dalındaki iddiasını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

KARAGÖZ: MEMLEKETİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMENİN HEYECANINI YAŞIYORUZ

Başarılı geçen turnuvanın ardından değerlendirmeler yapan HBB Spor Kulübü Karate Takımı Antrenörü Mehmet Karagöz, "Aldığımız derecelerle ilimizi en güzel şekilde temsil etmenin heyecanını yaşıyoruz. Sporcularımızla gittiğimiz her turnuvadan tecrübeler kazanıyoruz. Türkiye şampiyonaları öncesinde moral depoluyoruz.

Sorumluluklarımızı yerine getirme hususunda bizlere her türlü desteği sağlayan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederiz" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol