Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi : 17.08.2023 19:13 Bu haber 383 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımların etkin ve koordineli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla uluslararası yardım kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışmaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor

HBB ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı(UNDP), işbirliği ile deprem sonrası ihtiyaç sahiplerine acil destek sağlandı. HBB İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor

Toplu çadırlarda yaşayan özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç yaşlılara öncelik verilen destek çalışmalarında, HBB İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor

200 adet tuvalet ve duş, 10 bin adet dezenfektan, maske ve 220 adet çöp konteyneri gibi malzemeler temin edilerek depremzede vatandaşlara ulaştırıldı. 

DAĞITIM PLANLAMASI İHTİYAÇ ÖNCELİKLERİNE GÖRE TİTİZLİKLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

UNDP tarafından sağlanan tuvalet-duş ve insani temel ihtiyaçların deprem sonrası yaşam koşullarını iyileştirme amacı taşıdığını ifade eden HBB yetkilileri, “Tuvalet ve duşlar depremin etkilediği mahallelerde ve geçici barınma alanlarında bulunan ihtiyaç sahiplerine Belediyemiz tarafından teslim edilmiştir. Dağıtım planlaması, ihtiyaç önceliklerine göre titizlikle gerçekleştirilmiştir.” AçıklamaSINDA bulundu. 

HBB yetkilileri, UNDP iş birliğiyle çevre ve sürdürülebilirlik konularında çalışmalar yapmaya devam edeceğini belirtti. Deprem sonrası yaşanan süreçte UNDP’ye sağladığı destekler için teşekkürlerini sunan HBB, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol