Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB Her Anında Hep Yanında

Yayınlanma Tarihi : 16.06.2024 09:38 Bu haber 143 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda huzurlu bir bayram süreci yaşanması için tüm birimleriyle koordineli bir şekilde çalışmalar yürütüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB Her Anında Hep Yanında

VATANDAŞLAR KARANFİLLE KARŞILANDIHBB Her Anında Hep Yanında

HBB görevlileri bayramın en önemli ritüellerinden olan mezar ziyaretlerinde vatandaşlara karanfil, begonya gibi çiçekler dağıtarak bayramlarını kutladı.HBB Her Anında Hep Yanında

Ayrıca ekipler mezarlık girişlerine kurulan stantlarla sıcaklardan bunalan ziyaretçilere gül suyu, su, meyve suyu ve lokum ikramında bulundu.

Çiçek dağıtımı ve ikram hizmeti HBB görevlileri tarafından arefe ve bayramın birinci günü olmak üzere Narlıca Deprem Şehitliği, Antakya Asri Mezarlığı, Kırıkhan Asri Mezarlığı ve İskenderun’daki Çankaya ve Karaağaç Mezarlıklarında yapılacak.

BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

HBB yetkilileri gece gündüz çalışarak şehri bayrama hazır hale getirdiklerini ve bayram süresince sarı otobüslerin ücretsiz hizmet vereceğini ayrıca Antakya genelinde bulunan mezarlıklara oluşturulan ring hatlarının da ücretsiz hizmet vereceğini açıkladılar.

Büyükşehir ekiplerinin bayram tatili boyunca görevlerinin başında olduğunu belirten yetkililer, mutlu ve sorunsuz bir bayram sürecinin yaşanması için hizmete devam edeceklerini ifade ettiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol