Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Yayınlanma Tarihi : 15.03.2016 00:00 Bu haber 931 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sergilediği kapsamlı hizmet performansının yanı sıra sportif alanda yakaladığı yerel, bölgesel ve ulusal başarılarla da gündemden düşmüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın spora ve sporcuya her anlamda verdiği destekler ile kente tesisler kazandırarak sağlıklı bir geleceğin inşası için gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutma ve spora teşvik etme anlamındaki kararlı tutumu, hem Hatay’a sportif başarılar olarak geri dönüyor hem de milli takımlara sporcular yetiştirme amacına hizmet ediyor.

Çeşitli spor branşlarında mücadele ettiği kulvarları önemli başarılarla taçlandıran HBB, bu kez tenis alanında yakalanan başarı ile adından söz ettirdi.

HBB SPORCULARININ HAKLI GURURU

Türkiye Tenis Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu Tenis Turnuvası’nda 8-9 yaş kategorisinde 1.’liği göğüsleyen Haydar Cem Gökpınar ve 10 yaş kategorisinde 1.’lik koltuğuna oturan Ilgın Bahadır, bir şampiyonada daha Hatay’ı başarı ile temsil etmenin haklı gururunu yaşadılar.

Yakalanan başarıda büyük emekleri olan HBB Tenis Takımı antrenörleri Haşim Duran ve Mehmet Doğan, Hatay’ı bir spor kenti haline gelmesi için önemli çabalar sarf eden HBB Başkan Vekili ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Antrenörler gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretinde, tenis dalında büyük bir başarı elde ettiklerini ifade ederek, takımın HBB sayesinde Hatay’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini belirttiler.

Hatay’da tenisin gelişimine büyük katkılar sunan ve takımın başarı yolculuğunda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Savaş’a, Başkan Vekili Güven nezdinde teşekkür eden antrenörler, gelecek şampiyona ve turnuvalarda yeni başarılar kazanmanın sözünü verdiler. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol