Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB Ekipleri vatandaşlarla istişare ediyor

Yayınlanma Tarihi : 25.07.2016 00:00 Bu haber 587 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde mesai anlayışı gözetmeksizin çalışan HBB ekipleri, 15 ilçesiyle bir bütün olarak var gücüyle hizmet ettiği Hatay genelini birbirinden kaliteli hizmetler, şehir düzenini sağlayacak hamleler ve geleceğe dönük kalıcı çalışmalarla buluşturma hedefiyle hareket etmeyi sürdürüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB Ekipleri vatandaşlarla istişare ediyor

EKİPLER, HASSASİYETLE HAREKET EDİYOR

HBB Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, 22 Temmuz Cuma günü  Antakya ilçesi İstiklal Mahallesi esnafıyla bir araya gelerek görüntü kirliliği oluşturabilecek ve yaya ulaşımını zora sokabilecek unsurları ortadan kaldırmaya yönelik uygulamalar hakkında istişareler gerçekleştirdi.

Kadıoğlu, yakın zamanda HBB’nin başlatacağı düzenlemeler hakkında işletme sahipleriyle görüş alışverişinde bulunarak ham yaya trafiğini rahatlatacak hem de şehre yakışan estetik görünüme katkı sağlayacak çalışmalar hakkında mahalle esnafını bilgilendiren açıklamalarda bulundu.

KADIOĞLU: AMACIMIZ, ŞEHRİMİZİ İLERİYE TAŞIMAK

Başkan Savaş’ın etkin hizmetler üreten çalışma ekibiyle Hatay’ı her alanda hak ettiği noktaya ulaştırma hedefine hızla ilerlediğini kaydeden Kadıoğlu, “Amacımız, şehrimizi her zaman her hususta daha ileriye taşımak. Kuşkusuz ki hemşehrilerimizin görüş ve önerilerine kulak vererek daha yerinde daha akılcı çalışmalar gerçekleştirebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol