Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB Ekipleri Altınözü'nde Su Baskınlarına Müdahale Etti

Yayınlanma Tarihi : 03.10.2023 21:00 Bu haber 249 defa okundu

Altınözü İlçesi Sivrikavak Mahallesi’nde bugün öğle saatlerinde başlayan sağanak yağmur su baskınlarına neden oldu. 

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB Ekipleri Altınözü'nde Su Baskınlarına Müdahale Etti

Hatay Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler mahallede yağışlar sonrası oluşan su baskınları nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlara yardım eli uzattı. HBB Ekipleri Altınözü'nde Su Baskınlarına Müdahale Etti

Sivrikavak mahallesinde evleri ve yolları su bastığı ihbarı üzerine harekete geçen Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından bölgeye Hatay Büyükşehir İtfaiyesi’ne bağlı ekipler sevk edildi. HBB Ekipleri Altınözü'nde Su Baskınlarına Müdahale Etti

Vakit geçirmeden bölgeye giden İtfaiye ve Fen İşleri Daire başkanlığına bağlı ekipler, su baskını yaşanan ev ve yollara müdahale etti. Yaşanan sel nedeniyle çökme yaşanan mahalle yolunda ise gerekli tedbirler alınarak çalışma başlatıldı.

BALLIÖZ’DE ORMAN YANGINI HIZLI MÜDAHALE İLE BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

Antakya İlçesine bağlı Ballıöz Mahallesi ormanlık alanında belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. 

Vatandaşlardan gelen ihbar üzerine bölgeye Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Arsuz İlçesi Aşağı Kepirce Mahallesi'nde Baba ile iki çocuğunun beraber yaşadığı çadırda çıkan yangın da ekiplerce söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmadığı belirtildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol