Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB Başkanı Öntürk Ve Hatayspor Başkanı Tazearslan Yeni Yönetim Için Uzlaştı

Yayınlanma Tarihi : 14.06.2024 08:13 Bu haber 34 defa okundu

Hatayspor'da kongreye kısa bir süre kala önemli bir gelişme yaşandı. HBB Başkanı Mehmet Öntürk, mevcut yönetimle yaptığı görüşmeler sonucunda, kongrede Hatayspor'un geleceği için kentin tüm dinamiklerini içine alan ortak bir çalışma zemini oluşmasını sağladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB Başkanı Öntürk Ve Hatayspor Başkanı Tazearslan Yeni Yönetim Için Uzlaştı

Öntürk ve Tazearslan'ın yaptığı ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Türkiye’mizin en güzel şehirlerinin başında gelen Akdeniz’in incisi şehrimizde, birçok alanda olduğu gibi sporda da birlikteliği sağlamanın gururunu yaşıyoruz.   

Özellikle 6 Şubat sonrası çok zor günler geçiren şehrimizin, bir nebze olsun yüzünü güldüren HATAYSPOR’umuz için hep birlikte, güçlü bir kadro ile yola çıkıyoruz.

Uzun yıllardan bu yana gurur ve sevinç kaynağımız olan Hataysporu’muz için ilimizin önde gelen tüm aktörleri olarak; taşın altına elimizi ve hatta gövdemizi koymak üzere anlaşmış ve kenetlenmiş durumdayız.

Öncelikle, Hatayspor’umuzun kuruluşundan bu yana görev almış tüm yönetimlere, emeği geçen teknik kadrolara, futbolcularımıza, desteğini bir an olsun esirgemeyen çok kıymetli TARAFTARLARIMIZA ve Hataylı hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Bundan sonraki süreçte, en iyisini hak eden Hatayspor’umuz için canla başla mücadele edeceğiz. Bu çalışmalarımızda geçmişten gelen birikim ve tecrübenin üstüne, gelecekte oluşturacağımız kurumsal yapı, güçlü ve yeni vizyon anlayışımız ile çok daha güçlü bir HATAYSPOR oluşturma konusunda Hatay’ın tüm renkleri olarak mutabakat sağlamış bulunmaktayız. 

Hatay olarak, özellikle 6 Şubat sonrası zor bir süreçten geçerken, Hataylı tüm hemşehrilerimizin bir an olsun acısını dindirmek, onların eski günlere dönmesi konusuna katkı vermek adına başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mehmet ÖNTÜRK beyin desteği ile, yine Hatay’a sevdalı tüm dostlarımız ile bir ve beraber olarak yol yürüyeceğiz. 

Taraftarlarımız ve Hataylı tüm hemşehrilerimizin içi rahat olsun, eski yönetim ve yeni yönetim demeden, HATAY olarak el ele vermiş olup bir çatı altında toplanmış bulunmaktayız. Sporun birleştirici gücüne HATAYSPOR sevgisi de eklenince bu birliktelik ile güçlü bir HATAYSPOR oluşturmaktır hedefimiz. 

Tüm Hataylı sporsever ve hemşehrilerimizin keyifle ve gururla izleyeceği bir HATAYSPOR oluşturma konusunda destek veren tüm yöneticilerimize teşekkür ederken bugüne kadar bizden bir an olsun desteğini esirgemeyen taraftarlarımızı bundan sonraki süreçte daha fazla birbirimize ve HATAYSPOR’UMUZA sahip çıkmaya davet ediyoruz.

HATAY için HATAYSPOR için EL ELE…”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol