Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Haydi aslanlar Vurduğunuz gol olsun

Yayınlanma Tarihi : 23.04.2016 00:00 Bu haber 909 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, Pazar günü kendi sahasında Bandırmaspor’a karşı çok kritik bir sınava çıkıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Haydi aslanlar Vurduğunuz gol olsun

Bu sezon son kez taraftarının karşısına çıkacak olan Bordo-Beyazlılar, Bandırmaspor maçıyla birlikte taraftarına veda edecek ve ligi Nazilli Belediyespor deplasmanında tamamlayacak.

Hatayspor, zorlu Bandırmaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, kendi tesislerinde kampa çekildi ve maç saatini beklemeye başladı.

HATAYSPOR’UN BİR KULAĞI DA BAYRAMPAŞA, ANADOLU ÜSKÜDAR VE K. MARAŞSPOR KARŞILAŞMALARINDA OLACAK

Kümede kalabilmesi için mutlak suretle Bandırmaspor’u yenmesi gereken Bordo-Beyazlıların, bir kulağı da Bayrampaşa, Anadolu Üsküdar ve K. Maraşspor maçlarında olacak.

Bu maçlarda alınacak sonuçları da yakından takip edecek olan Bordo-Beyazlıların kümede kalabilmesi için iki maçı kazanması ve rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek.

TOYSAL: SADECE 3 PUANI DÜŞÜNÜYORUZ

Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal, zorlu maç öncesi yaptığı açıklamada, galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

Toysal, “Ümidimizi kaybetmiş değiliz, şansımızı sonuna kadar kovalayacağız. Bandırmaspor önünde de tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine kurduk. Taraftarlarımızın desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Toysal, Badırmaspor maçı öncesi takımda sakatlığı süren Ercan, Eren ve Mesut’un dışında eksik bulunmadığını sözlerine ekledi.

TARAFTAR GÖREVE DAVET EDİLDİ

Hatayspor yönetimi, küme düşme mücadelesi yolunda hayati bir maç olan Bandırmaspor, karşılaşmasına taraftarların ilgi göstermesini beklediklerini söylediler.

Yöneticiler, “Ligde kalabilmemiz açısından kazanmamız gereken bir maçta taraftarlarımızdan tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Hatay da 7’den 70’e herkesin bu maça gelerek takımının yanında olduğunu göstererek tribünde yerini alacağına inanıyoruz” dediler.

Antakya Atatürk Stadı’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saatinin 15.00 olduğu belirtildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol