Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Havaalanımızın yerinde saymasına neden oluyor

Yayınlanma Tarihi : 16.06.2016 00:00 Bu haber 639 defa okundu

Hataylı vatandaşlar, hizmete gireli yaklaşık 9 yıl olan Hatay Havalimanı, beklenen gelişmeyi gösteremediğini ileri sürdü.

Paylaş Paylaş Paylaş
Havaalanımızın yerinde saymasına neden oluyor

Vatandaşlar, Gazetemiz Haber Merkezi’ne yaptıkları açıklamada, açıldığı ilk günden bu yana Ankara'ya günde 1, İstanbul'a 2 sefer sayısına eklemeler yapılmazken, yurtiçi ve yurtdışı seferler çeşitliliği olmaması ise Hatay Havalimanı'nın olduğu yerde kalmasına neden olduğuna dikkati çektiler.

ADANA’YA GÜNDE 60 UÇAK İNİP KALKIYOR, HATAY’A 9

Adana'ya günde 60 uçağın inip kalktığını, Hatay'a ise 9 uçağın inip kalktığını belirten vatandaşlar, yetkilileri göreve davet ederek, şu sözleri sarf ettiler:

“Atlas Global, Onur Air, Sun Express, Bora Jet gibi firmalar Adana'ya inerken, Hatay'a neden inmiyor? Neden herkes bu duruma seyirci? Hataylı vatandaşlarımız, alternatifsizlik ve yüksek ücret nedeniyle Hatay'a gelmek istemiyor. Gelmek isteyenler de Adana Havalimanı'nı kullanıyor. Hatay'ın yöneticisi konumundaki Vali'sinden Milletvekillerine ve diğer yetkililerine sesleniyoruz; Hatay'a uçuş seçenekleri zenginleştirilsin, yurtiçi ve yurtdışı seferler arttırılsın” görüşünü paylaştılar.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol