Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatırlatayım; Geçen Yıl Galatasaray Ilk Mağlubiyetini Hatayspor’dan Aldı

Yayınlanma Tarihi : 13.07.2024 08:43 Bu haber 63 defa okundu

Hatayspor adına Süper Lig’in fikstür çekimine katılan Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Akpınar, ilk maçta Galatasaray ile oynayacak olmalarını güzel bir kura olarak değerlendirerek, “Hatırlatayım; geçen yıl Galatasaray ilk mağlubiyetini Hatayspor’dan aldı” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatırlatayım; Geçen Yıl Galatasaray Ilk Mağlubiyetini Hatayspor’dan Aldı

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu fikstürü çekimine katılan Hatayspor futbol şube Sorumlusu Mehmet Akpınar, fikstür çekiminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, bu sezon hedeflerinin daha üst sıralar olduğunu söyledi.

Akpınar, kura ile ilgili değerlendirmesine devam ederek, şöyle konuştu:

"İlk maçta geçen yılın şampiyonu Galatasaray'ı çektik. Son şampiyon geçen sezon ilk mağlubiyetini Hatayspor'dan almıştı. Güzel bir kura olduğunu düşünüyoruz. Herkese hayırlı olsun. Yıkılan bir memleketin gülen yüzü olacağız. Hiç kimse merak etmesin. Bu sezon daha yüksekleri hedefliyoruz. Biliyorsunuz, deprem bölgesiyiz. Şartlarımız diğer takımlara göre çok daha ağır. Sahamız yok. Sahamız olmadığı için taraftarlarımız daha çok gelemiyor. Bu sene inşallah başkanlarımızın sayesinde bu sorunları çözeceğiz. Ligi daha üst sıralarda bitireceğimizi umuyorum.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol