Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor’un lisans engeli kalktı

Yayınlanma Tarihi : 25.05.2016 00:00 Bu haber 869 defa okundu

Hatayspor Kulüp Başkanı Aydın Toksöz, takımın yeni sezonda sahaya çıkabilmesi için önünde engel olarak bulunan 100 bin lirayı ödeyerek, lige rahat bir şekilde başlanacağını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor’un lisans engeli kalktı

Başkan Toksöz, yaptığı açıklamada, sezon bitiminde düzenlediği toplantıda, “Hatayspor’un önünde 100 bin liralık lisans engeli” olduğunu ifade ettiğini hatırlatarak, “Bu engelin ortadan kalkması için ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım toplandık ve bir karara vardık. 100 bin lirayı kendi aramızda toplayarak, Hatayspor’un yeni sezona sorunsuz başlamasını istedik” dedi.

100 bin liranın Türkiye Futbol Federasyonu’na ödenmesiyle Hatayspor’un yeni sezona eksi 3 puanla başlamayacağına dikkati çeken Başkan Toksöz, şöyle devam etti:

“Her ne kadar kongrede görevi bırakacak olsak da, seçime kadar bu kulübü sahipsiz bırakamayız. Hatayspor’un haklarını korumak zorundayız. Bu düşüncelerle hareket ettik, bizler gelip geçici olabiliriz. Ama Hatayspor baki kalacaktır. Şu anda Hatayspor’un yeni sezonda sahaya çıkmaması için hiçbir engel bulunmamaktadır ve federasyon tarafından da herhangi bir yaptırıma maruz kalmayacaktır. Sorunsuz bir şekilde lige başlayabilecektir. Bu konuda yönetim kurulundaki arkadaşlarıma anlayışlarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

HAFTAYA KULÜBÜN GELECEĞİ ŞEKİLLENİR

Başkan Toksöz, gelecek hafta önemli gelişmelerin olabileceğini dile getirerek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yoğun programları ile görüşmeler önümüzdeki haftaya kaldı. Kimse hiç merak etmesin Hatayspor sahipsiz kalmayacak. Bu konuda Başkanımızın yoğun çabaları ve mesaileri var. Hatayspor’a en iyisi neyse o yapılacak, biraz sabır edelim ve bekleyelim” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol