Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor'un Hedefi Avrupa Kupalarına Katılmak Olmalı

Yayınlanma Tarihi : 10.08.2023 21:51 Bu haber 203 defa okundu

Hatayspor'da geçtiğimiz dönemde yardımcı antrenör olarak görev alan milli oyuncu Gökhan Zan, yeni sezonda Hatayspor'un hedefininin Avrupa kupalarına katılmak olması gerektiğini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor'un Hedefi Avrupa Kupalarına Katılmak Olmalı

İki yıl önce Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan'ın yardımcısı olarak hizmet veren Gökhan Zan, 6 Şubat'ta yaşanan depremde Hatay'ı terk etmeyerek, enkaz altında kalan vatandaşlara yardımcı olabilmek amacıyla eşiyle birlikte günlerce çadırda kalmış ve tüm Türkiye'yi harekete geçirmek için yardım çığlıkları atmıştı.

Gökhan Zan, gazetemiz muhabirinin sorusu üzerine açıklamalarda bulunarak, yeni sezonda Hatayspor'un çıtayı yüksek tutması gerektiğine dikkat çekti.

ÇOK KALİTELİ OYUNCULAR TRANSFER EDİLDİ

Transfer döneminin şampiyonu Hatayspor'un kaliteli ve yetenekli oyuncuları kadrosuna kattığını belirten Gökhan Zan, şöyle konuştu: "Hatayspor bu sezon ayrıca depremi unutturmamak ve misyonunu spor kamuoyuna taşıma görevini yapacaktır. Bu takım enkaz altında kalan bir şehrin umudu olacaktır. Transfer döneminde en çok imza attıran kulüp oldu Hatayspor. Bunda yapılan yeni sponsorluk anlaşmaları ve katkıların önemli rolü var. Bu sayede Hatayspor transferde çok önemli oyuncuları kadrosuna katarak güçlendi. Şimdi ise 5 ay aradan sonra yeni bir sayfa açacaklar, lige yeni başlıyormuşçasına, yeni heyecanla tekrar Süper Lig'de yer alacak. Hatayspor lige verilen arayı da iyi değerlendirdi, bundan sonra görev teknik kadroya düşüyor. Beklentileri yüksek tutmalı, hedefi Avrupa kupalarına katılmak olmalıdır. Çünkü bunu başaracak bir kadroya sahipler, başardıkları takdirde Hatay'ın sesini daha iyi duyurma başarısına erişeceklerdir. Ben başaracaklarına inanıyorum, yeni sezonda Hatayspor'a sakatsız, kazasız belasız ve başarılı bir sezon diliyorum."

Gökhan Zan, ayrıca sporseverlerin Süper Lig'de bu sezon daha kaliteli maçlara tanıklık edeceğini sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol