Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hataysporun Efsanelerine şeref madalyası

Yayınlanma Tarihi : 29.10.2016 00:00 Bu haber 763 defa okundu

Hatayspor Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen “Efsanelere Saygı” gecesinde 11 eski futbolcuya şeref madalyaları törenle verildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hataysporun Efsanelerine şeref madalyası

Dernek Başkanı Sadullah Ergin, HATMEK’te düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, ilkini geçen yıl gerçekleştirdikleri ‘Efsanelere Saygı’ gecesinin ikincisini düzenlemenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Etkinliğe katkı sağlayan Hatayspor Kulüp Başkanı Serdar Güven’e, işadamı Ali Güngör’e, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’e, işadamı Mehmet Bulanık’a, Mehmet Güney’e ve Hatayspor’a uzun yıllar doktorluk yapan Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Aksoy’a teşekkür eden Ergin, “Ahde vefaya önem veren derneğimiz bundan böyle her yıl farklı 11 eski futbolcumuza Hatayspor’a hizmet şeref madalyası vermeye devam edeceğiz” dedi.

Hatayspor Kulüp Başkanı Serdar Güven de, Taraftarlar Derneği’ne böyle bir etkinliği düzenlemesinden dolayı teşekkür ederek, kulüp hakkında da şu bilgileri verdi:

“Beklentileri biliyoruz, ama bu sezon kimseye şampiyonluk sözü vermiyoruz. Şu anda takımımız iyi durumda, Play-Off’u zorlayacak bir kadroya sahibiz. İdari anlamda da önemli işlere imza attık. Tesislerimiz baştan aşağı sıfırlandı ve konforlu bir hale getirildi. Borçları yavaş yavaş eritiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde sıfırlanmış olarak borçsuz kulüp haline getireceğiz.”

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz de, Hatayspor’un başarısı için herkesin takıma destek olması gerektiğini belirterek, “Bu takıma şampiyonluk yakışır, inşallah bu sezon şampiyon olacağız” dedi.

Milli Futbolcu Gökhan Zan da, Hatayspor’un başarısını oluşturacak temelleri bu sezon attıklarını ve altyapıya önem verdiklerini belirterek, “Başarı için önce birliktelik gerekiyor. Bunu sağlamamız şart. Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş, bu konuda spora inanılmaz destekler veriyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Erdoğan Hün, Hasan Küçüköğretmen, Ali Cücük, Mehmet Ağrı, Yüksel Coşkun, Muzaffer Tozlu, Şenol Koyuncuoğlu, Gökhan Zan, İlhan Palut, Necip Aydın ve Bayram Toysal’a hizmet şeref madalyaları törenle takdim edildi.

MESUT KURT’UN TİYATRO EKİBİ GÜLMEKTEN KIRDI GEÇİRDİ

Gecenin finalinde sahne alan Mesut Kurt ve tiyatro ekibi ‘Süt Kardeşler’ oyunu ile konuklara neşeli dakikalar geçirdi.

Mesut Kurt Tiyatro ekibinin gösterisi izleyenleri kahkahaya boğarken, gösteri sonunda yerel sanatçılarımız ayakta alkışlandı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol