Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor'un Bağışa Ihtiyacı Yok Hatay Halkının Ihtiyacı Var!

Yayınlanma Tarihi : 12.09.2023 18:13 Bu haber 191 defa okundu

Eski milli futbolcu Gökhan Zan, sosyal medya hesabı üzerinden İsviçre-Türkiye arasında oynanan dostluk karşılaşmasına neden katılmadığı gerekçesini açıkladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor'un Bağışa Ihtiyacı Yok Hatay Halkının Ihtiyacı Var!

 Geçtiğimiz günlerde Euro 2008’deki kadrolarla yeniden oynanan İsviçre-İsviçre maçından elde edilen gelirin Hatay halkının ihtiyaçları yerine Hatayspor’a verilecek olmasını eleştiren Zan, “Geçtiğimiz günlerde organizatörler beni arayarak, Euro 2008 turnuvasında oynadığımız İsviçre-Türkiye maçının o dönemki kadroları ile yeniden yaşatılacağını, oynanacak gösteri maçından elde edilecek gelirin depremzedeler adı altında yapılan organizasyonun toplanan bağışların Hatayspor ve Hatayspor alt yapısına verileceği söylenmesi üzerine bir tarafta milyon eurolarla transfer yapan, oyuncu satışı ve sponsorluklarla küllerinden yeniden doğmuş olan Hatayspor, diğer tarafta açlık, sefalet ve evsizlikle mücadele eden halk! Organizatörlere toplanacak paranın yoklukla mücadele eden Hatay halkı yerine Hatayspor'a verilecek olması nedeniyle organizasyona katılmayacağımı ilettim” dedi.

HATAY'DAN BİHABER DEĞİLLER

Açıklamasının devamında “Organizatöre toplanacak yardımların tamamının yoklukla mücadele eden Hatay halkına bizzat gözlerimle görerek yapılması durumunda kabul edebileceğimi ifade etmiştim” ifadesini kullanan Zan, teklifinin kabul görmediğini ve organizasyonun “Hatay daha iyi durumda” denilerek elde edilecek gelirin Hatayspor’a bağışlanması şartı koşulduğunu aktardı.

Zan açıklamasını “Sanırım Hatay'dan bihaber değiller bu arkadaşlar. Hatay’ın evladı olarak bundan sonra depremzedelerin adını kullanıp kimse ajitasyon yapmasın. Biraz dürüst olun” sözleriyle noktaladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol