Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspordan tek Tokat

Yayınlanma Tarihi : 22.10.2016 00:00 Bu haber 778 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta haftalardır kazanamayan Hatayspor, Tokatspor deplasmanında tek golle galip gelerek moral buldu; 0-1

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspordan tek Tokat

Bordo-Beyazlı ekip, Tokatspor deplasmanında adeta tek kale bir oyun sergilerken, rakibi karşısında bariz bir üstünlük kurdu.

İlk 20 dakika oyun kurmakta zorlanmasına rağmen rakibine pozisyon vermeyen Bordo-Beyazlılar, bu dakikadan itibaren Tokatspor kalesi önünde baskısını iyice kurdu.

MİTHAT YAŞAR’DAN KLAS BİR GOL

Hatayspor’un sezon başında günün başarılı isimlerinden ve golcü oyuncusu konumuna gelen Mithat Yaşar, Tokatspor deplasmanında da takımına kazandırdığı golle 3 puan yazdıran isim oldu.

Maçın 44. Dakikasında, gelişen Hatayspor atağında topla buluşan Mithat Yaşar, ceza sahası içerisinde klas bir vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

İKİNCİ YARIDA HATAYSPOR’DAN GOL KAÇIRMA YARIŞI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Hatayspor’un farkı arttırma çabaları pozisyon zenginliğine yol açarken, evsahibi Tokatspor’da ani geliştirdiği kontrataklarla da kalemizde tehlikeli oldu.

63. Dakikada Mesut’un ceza sahası içerisine girmeden attığı sert şut üst direkten döndü ve Hatayspor adına mutlak bir gol kaçtı. 72. Dakikada bu kez Caner’in şutu direkten dönerken, 75. Dakikada da Yılmaz’ın şutu direkten döndü. 3 topu direkten Hatayspor, gol yollarında zorlanırken, karşılaşmayı ilk yarının son dakikasında Mesut’un attığı golle 1-0 önde kapadı ve 4 hafta aradan sonra 3 puanın sahibi oldu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol