Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HATAYSPORDA İMZA ŞOV

Yayınlanma Tarihi : 22.06.2016 00:00 Bu haber 1443 defa okundu

Spor Toto 2. Lig takımlarından Hatayspor’da, dün Osman Çalgın tesislerinde Hatayspor başkanvekili ve yönetim kurulu üyeleri Rufail İğne, Nemir Seyfittinoğlu ile M. Sabit Karadeniz’in katıldığı basın toplantısı düzenlendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATAYSPORDA İMZA ŞOV

Toplantının ardından Teknik Direktör Fatih Kavlak, Sportif Direktör İlhan Palut ve futbolcu Soner Örnek’in katılımıyla imza töreni düzenlendi.

TOKSÖZ: FATİH HOCA İLE ANLAŞMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ

İmza töreni öncesi konuşma yapan Başkanvekili Aydın Toksöz, “Yeni sezon için yeni hocamızı seçmek için çok uğraştık ve aradığımız hoca olan Fatih Kavlak hocamız ile bir anlaşma sağladık. Bugün kendisiyle 2 yıllık sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Toksöz açıklamalarının devamında şu sözlere yer verdi, “Bugün ayrıca Antakya’mızın manevi evladı İlhan Palut ile sportif direktör olarak anlaşmaya vardık. Onunla da sözleşme imzalayacağız. Hatayspor bu yıl yeniden yapılanma ile bu sene olmaz ise hedefimiz önümüzdeki yıl hedefimiz 1. Lig olacaktır. Bu süreç içinde Hatayspor’u şampiyon yapmak istiyoruz. Bunun için de yönetim kurulu üyeleri olarak elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.

Hatayspor herhangi bir menajer aracılığıyla transfer yapmayacaktır. Hocamızın başında olduğu bir komite ile transferi yapacağız.”

HOCA VE SPORTİF DİREKTÖR İMZALADI

Fatih Kavlak ve İlhan Palut 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Dünkü toplantıda Hatayspor’un yeni hocası Fatih Kavlak ile sportif direktör İlhan Palut 2 yıllık sözleşmelere imza atarak görevlerine başladılar.

KAVLAK: GEÇMİŞİ OLAN BİR KULÜBE GELDİM

İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Fatih Kavlak , “Böyle bir camiaya katıldığım için mutlu ve gururluyum. Geçmişi olan Hatayspor kulübüne gelmekten mutlu olduğumu ve ekibimle birlikte tüm mesaimizi Hatayspor’un başarısı için harcayacağız. Verimli olmak için çok çalışacağız” dedi.

PALUT: HATAYSPOR İÇİN HERŞEY GÜZEL OLACAK

Sportif Direktörlük görevine getirilen İlhan Palut kısa zaman sonra Hatayspor’a tekrar katıldığım için çok mutluyum. Hatayspor kurumsal yapıya bürünmek istiyor. Bu kurumsal yapıya katkı sağlayacak olmaktan dolayı mutluluk duyacağım. Ben Hatayspor için her şeyin güzel olacağına inanıyorum.”

SONER ÖRNEK 2YILLIK İMZA ATTI

Hatayspor’a geçtiğimiz sezonun devre arasında Gaziantep BBSpor’dan transfer edilen ve kısa sürede ortaya koyduğu futbol ile taraftarın gönlünde taht kurup yöneticilerin gözüne giren Soner Örnek ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Soner Öernek konuşmasında, “Hatayspor’da kaldığım için çok mutluyum. Yeni sezonda yeni yapılanmayla güzel işlere imza atacağıma inanıyorum” dedi.

3 FUTBOLCU TATİL DÖNÜŞÜ İMZA ATACAK

Hatayspor’da iç transferde şu ana kadar, Mesut Çaytemel ile sözleşme uzatılırken Mithat Yaşar ve Selçuk Özkan ile de izinden döndükten sonra yeni sözleşmeye imza atılacağı ifade edildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol