Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor’da Göreve Kim Gelirse Gelsin Takımı Ligde Tutmalı!

Yayınlanma Tarihi : 24.06.2024 08:16 Bu haber 28 defa okundu

Hatayspor’un eski teknik direktörlerinden Nadir Altunlu, göreve gelecek olan yeni yönetimin doğru hamleler yaparak, takımı küme düşme potasından uzak tutması gerektiğine dikkat çekti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor’da Göreve Kim Gelirse Gelsin Takımı Ligde Tutmalı!

Nadir Altunlu, gazetemize yaptığı açıklamada 28 Haziran’da yapılması planlanan genel kurulda kulübün ehil ellere teslim edilmesi gerektiğini söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini almadan Hatayspor’un yaşamasının zor olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, “Göreve kim gelirse gelsin, mutlaka belediyenin desteğini almak zorundadır. Çünkü Hatayspor’un ne kalıcı geliri bulunuyor, ne de ayakta kalabilmesi için gelirleri yeterli düzeyde. Kurumsallaşmadan bu desteklere her zaman ihtiyacı olacak” dedi.

Nadir Altunlu, teknik direktör Özhan Pulat’ın da göreve devam etmesini doğru bir karar olarak değerlendirerek, “Son 4 haftada takımı ligde tutması büyük bir başarı. Bunun karşılığı da ‘yeni sezonda da devam etmek’ olmalıydı. Özhan Pulat ile devam edilmesi doğru bir karardır” dedi.

Süper Lig’in kıymetinin bilinmesi gerektiğinin altını çizen Altunlu, “Herkes bu lige gelebilmek için servet harcıyor, yine gelemiyor. O yüzden Hatayspor çok dikkatli adımlar atmalı ve doğru planlama yaparak ligde kalıcı bir takım olmalıdır. Çünkü böyle bir ligde oynamak her takıma nasip olmaz, geçen yıl yaşadığı travmayı yeni dönemde de yaşamaması için gerekli tedbirleri almalıdır” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol