Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HATAYSPORA GÖKHAN ZAN MORALİ

Yayınlanma Tarihi : 06.04.2016 00:00 Bu haber 1207 defa okundu

Hatay’ın medeni iftiharı ve milli futbolcumuz Gökhan Zan, zorlu İstanbulspor maçı öncesi memleketinin takımına destek amacıyla Antakya’ya geldi ve yakın arkadaşı Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal ile bir araya gelerek moral verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATAYSPORA GÖKHAN ZAN MORALİ

Milli Futbolcu Gökhan Zan, gazetemize yaptığı açıklamada, öncelikli hedeflerinin bu sezon takımı kümede tutmak olduğunu belirterek, “Şu anda Hatayspor zor bir dönemden geçiyor. Ama inşallah bu günleri başta sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle bugünleri atlatacağız” dedi.

ZAN: GELECEK İLE GÜZEL PLANLARIMIZ VAR

Öncelikli hedeflerinin bu sezon Hatayspor’un kümede kalmasını sağlamak olduğunu belirten Gökhan Zan, “Gelecekle ilgili güzel plan ve programlarımız var. Bu düşüncelerimizi sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla paylaştık. Bunları şu anda konuşmak çok erken, önümüzde zorlu bir İstanbulspor karşılaşması bulunuyor. Bu maçı kayıpsız atlatarak Hatayspor’un önünü çok rahat görmesi gerekiyor. Bunu başaracak güçteyiz. Bunun için buradayım. Takıma moral desteği vermek, Bayram hocanın yanında yer almak istedim. Birlikte el ele verirsek, bütünleşmeyi sağlarsak, başaramayacağımız hiçbir şey yok. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Lütfü Savaş’ın destekleri takdire şayan. Bir Hataylı olarak kendisine teşekkür ediyorum. Hakikaten sporu ve sporcuyu seven bir başkan. Hatay bu şansını iyi kullanmalı” diye konuştu.

Gökhan Zan, Pazar günü kendisinin de maçta olacağını vurgulayarak, “Tüm Hataylıları maça bekliyoruz. Zor günde herkes takımının yanında olmalıdır” dedi.

TOYSAL: GÖKHAN ZAN’IN YANIMIZDA OLMASI BİZE GÜÇ VE MORAL VERDİ

Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal da, yakın dostu Gökhan Zan’ın İstanbulspor maçı öncesi yanlarında olmasının kendilerine ayrı güç ve moral verdiğini söyledi.

Gökhan Zan’ın her daim yanlarında olduğunu, yurt dışında kursa gitmesine rağmen sürekli olarak kendisini arayarak takım hakkında bilgi aldığını söyleyen Toysal, “Canım kardeşim hep yanımızda oldu. Böyle bir günde de ailesini bırakarak Antakya’ya gelmesi bizlere ve Hatayspor’a ne kadar önem verdiğini gösterdi. İnşallah bu moral ve motivasyonla Pazar günü sahadan 3 puanla ayrılarak kümede kalma şansımızı güçlendireceğiz” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol