Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor yine geç kalıyor

Yayınlanma Tarihi : 09.05.2016 00:00 Bu haber 992 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta geçtiğimiz sezon son haftada ligde kalan Hatayspor’da, yeni dönemde teknik direktör Bayram Toysal’ın göreve devam edeceği, Gökhan Zan’ın da Sportif Direktörlüğe getirilip getirilmeyeceği kesinlik kazanmadı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor yine geç kalıyor

Her sezon yaşanan belirsizliğin bu yılda yaşanılacağından endişe ediliyor. Teknik direktör Bayram Toysal, antrenörlük kursu için Antalya’nın yolunu tutarken, “Devam edecek misiniz?” sorusuna net olarak yanıt veremezken, Sportif Direktörlüğe getirilmesi beklenen milli futbolcumuz Gökhan Zan da aynı şekilde hiçbir şeyin netleşmeden gelemeyeceklerini ifade ederek, karar mercisinin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olduğu belirtildi.

HEM KONGRE DE HEM DE TRANSFERDE GEÇ KALINIYOR

Hatayspor’un önünü görebilmesi için öncelikle kongre kararı alması, ardından da teknik ekibe görev vererek transfer çalışmalarına başlaması gerekiyor.

Ligin bitmesinin ardından sessizliğe bürünen Bordo-Beyazlı kulüpte ne kongre kararı ile ilgili bir gelişme, ne de yeni bir yönetim çalışması yapılmaması endişelere neden oluyor ve “Bu sezon da mı geç kalınacak?” sorusunu beraberinde getiriyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol