Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor Tarihinde Ilk Kez Avrupa ülkesinde

Yayınlanma Tarihi : 29.07.2023 09:32 Bu haber 148 defa okundu

Hatayspor, tarihinde ilk kez hazırlık maçı için Avrupa ülkesine gitti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor Tarihinde Ilk Kez Avrupa ülkesinde

Bordo-Beyazlılar, özel maç yapmak için geldiği İtalya'da ilk idmanını teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde gerçekleştirdi.

Bordo-Beyazlılar ilk olarak Seri A’yı şampiyon tamamlayan İtalya devi Napoli ile karşı karşıya gelecek. 29 Temmuz Cumartesi günü (Yarın) Stadio Teofio Patini’de oynanacak olan hazırlık maçı saat 19.30’da başlayacak.

1 Ağustos Salı günü Salernitana takımı ile de bir hazırlık maçı yapacak olan Bordo-Beyazlılar daha sonra Türkiye’ye dönerek Trendyol Süper Lig 2023-2024 açılış haftasında konuk olacak Pendikspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Hatayspor oynayacağı hazırlık maçları için kamp kadrosunda 29 isimle İtalya’ya gitti. Hatayspor’un kamp kadrosunda Erce Kardeşler, Vısar Bekaj, Dele Bashıru, Burak Bekaroğlu, İbrahim Demir, Yavuz B. Boyar, Onur Arı, Cengiz Demir, Musa Çağıran, Saba Lobjanidze, Recep B. Yılmaz, Nıkola Maksımovıc, Samuel Adekugbe, Bertuğ Ö. Yıldırım, Kerim Alıcı, Kamil A. Çörekçi, Burak Öksüz, Engincan Aksoy, Ünal Durmuşhan, Ali Yıldız, Mehdi Boudjemaa, Oğuzhan Matur, Carlos Strandberg, Rayane Aabıd, Gıorgı Aburjanıa, Joelson Fernandes, Armin Hodzic, Görkem Sağlam ve Koray Yağcı yer aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol