Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor taraftarlar derneği geceye hazır

Yayınlanma Tarihi : 25.10.2016 00:00 Bu haber 779 defa okundu

Hatayspor Taraftarlar Derneğinin 18. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek olan Efsanelere Saygı Gecesi öncesi hazırlıklar tamamlanma aşamasında.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor taraftarlar derneği geceye hazır

Hatayspor Kulübü Başkanı Serdar Güven ve sponsorlar Ali Güngör, Hikmet Çinçin, Abdulkadir Teksöz, Mehmet Bulanık ve Mehmet Güney sponsorluğunda Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenecek Efsanelere Saygı Gecesi, 28 Ekim 2016 Cuma günü akşamı saat:20.00’de Antakya Stadyum Pazarı üstü HATMEK’te yapılacak.

Organizasyonu üstlenen Hatayspor Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin ve Başkanvekili Mehmet Deviren,gecenin düzenlenmesi konusunda destek veren ve ilgi gösteren herkese teşekkür ettiler.

Ömer Cihangir’in sunuculuğunda başlayacak olan programda önce 170 fotoğraftan oluşan slayt gösterisi yayınlanacak. Ardından Hatayspor’a hizmet vermiş ve iz bırakmış 11 eski futbolcuya Hatayspor’a Hizmet Şeref Madalyası takılacak.

Geçen yıl Esat Lengerli, Emin Kavvasoğlu, Yurtsever Özdeniz, İhsan Elmas, Tahir Kaya, Mehmet Hünkaroğlu, Bekir Kahraman, İzzet Kakil, Fadıl Ergin, Ahmet Daloğlu ve Mahmut Celalettin Maraşlıoğlu’na madalya verilmişti.

Bu yıl Hatayspor’a Hizmet Şeref Madalyası verilmesi kararlaştırılan isimler; Erdoğan Hün, Hasan Küçüköğretmen, Ali Cücük, Mehmet Ağrı, Yüksel Coşkun, Muzaffer Tozlu, Şenol Koyuncuoğlu, Gökhan Zan, İlhan Palut, Bayram Toysal.

Törenin ardından yöremizin sevilen tiyatro sanatçısı Mesut Kurt ve ekibi Süt Kardeşler adlı komedi tiyatro oyununu sahneleyecek. Bu arada eski fotoğraflardan oluşacak bir slayt gösterisi de yapılacak.

Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, bu güzel etkinliğe tüm Hataylı sporseverleri davet ederek girişin ücretsiz ve herkese açık olduğu bildirdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol