Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor son dakikada yıkıldı

Yayınlanma Tarihi : 10.10.2016 00:00 Bu haber 642 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta haftaya lider giren Hatayspor, İnegölspor deplasmanında 90+5’de yediği golle hem liderliği kaybetti, hem de 6 basamak birden geriye düştü.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor son dakikada yıkıldı

Lige iyi bir başlangıç yapan seri galibiyetlerle 3 maçta 9 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturan Bordo-Beyazlılar, son 3 haftada kaybettiği puanlarla liderlik koltuğunu da kaybetti ve puan cetvelinde 6. Sıraya yerleşti.

İNEGÖL DE FUTBOL YOK

Geçen hafta Karşıyaka önünde 90+5’de beraberliği sağlayarak 1-0’lık yenilgiden kurtulan Bordo-Beyazlılar, İnegölspor deplasmanında 0-0 berabere götürdüğü karşılaşmayı 90+5’de yediği golle kaybederek, sahadan puansız ayrıldı.

İlk 45 dakikada evsahibi İnegölspor, daha etkili bir futbol ortaya koyarken, ikinci yarıda iki takımda futbol kalitesini vasatın altına düşürdü ve izleyenlere keyifsiz bir maç izlettirdiler.

HATAYSPOR HÜCUMDA ÇOĞALAMIYOR

İnegölspor deplasmanında oldukça kötü bir futbol sergileyen Hatayspor, geliştirdiği cılız ataklardan sonuç alamdı.

İlk yarıda Selim ve Mithat’la yakaladığı atakları kullanamayan Bordo-Beyazlı ekip, ikinci 45 dakikada da bir tek Caner’le yakaladığı pozisyonu kullanamadı.

Forvet hattında ‘golcüsüz’ oynayan Hatayspor’un hücum bölgesinde çoğalamadığı gibi son vuruşlarda bitirici özelliğini taşıyan oyuncuya sahip olamaması dikkati çekiyor.

90+5’DE GELEN GOL HATAYSPOR’U YIKTI

Her iki yarıda vasatın altında oynanan karşılaşmanın uzatma dakikalarında 90+5’de Hatayspor ceza alanının dışında serbest atış kazanan İnegölspor, Berkay’ın ortasına iyi yükselen Oğuz Kocabal, kafayla topu ağlarımıza göndererek, maçın skorunu tayin eden golü kaydetti.

Maç bu skorla tamamlanırken, Hatayspor uzun süre sahada kalarak yediği golün şokunu yaşadı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol