Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor seriyi bozmadı

Yayınlanma Tarihi : 20.02.2017 00:00 Bu haber 842 defa okundu

STAD: Atatürk

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor seriyi bozmadı

HAKEMLER: Batuhan Gültek **, Mehmet Uğur Alptekin **, Eren Özçelik **

HATAYSPOR: Akan **, Ali Fırat **, Tolga ** (Dk.52 Selçuk **), Mithat **, Yılmaz **, Mesut **, Taha ** (Dk.70 Ömer **), Muhammed * (Dk.30 Selim **), Sadi ***, Volkan **, Caner ***

İNEGÖLSPOR: Şener ***, Recep **, Bilal **, Hasan ** (Dk.84 Hakkı İsmet *), Emrah *, Raif **, Lider **, Emre ** (Dk.77 Ömürcan *), Ali **, Hüseyin ** (Dk.70 Volkan *), Oğuz **

GOL: 90+3 Sadi (Hatayspor)

SARI KARTLAR: Mithat, Ali Fırat **, Selim, Selçuk (Hatayspor), Lider, Oğuz, Recep (İnegölspor)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta son haftaların formda takımı Hatyspor, sahasında İnegölspor’u 90+3’de Sadi Karaduman’ın attığı golle 1-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle tırmanışa geçen Bordo-Beyazlı ekip, dün tribünleri dolduran taraftarına çok iyi futbol sergiletmese de son dakikada gelen gol, Antakya Atatürk Stadı’nı bayram yerine çevirdi.

İNEGÖL’DE 90+5 DE YEDİĞİ GOLLE MAĞLUP OLAN HATAYSPOR RÖVANŞI AYNI ŞEKİLDE UZATMADA ALDI

Bu arada Hatayspor, ligin ilk yarısında deplasmanda İnegölspor’a 90+5’de yediği golle 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapatmıştı.

Rövanşta bu kez Hatayspor, 90+3’de Sadi Karaduman’ın attığı golle 1-0 galip gelerek, ligin ilk yarısındaki yenilgiyi aynı skor ve aynı şekilde aldı ve rövanşı vermedi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Hatayspor maça rakibine oranla daha istekli ve arzulu başladı. Henüz dakikalar 7’yi gösterirken, Mithat’ın sağdan ortasına Caner iyi yükseldi, meşin yuvarlak filelere giderken konuk kaleci Şener, mükemmel bir refleksle gole izin vermedi.

24.Dk.da yine Mithat ortaladı, yine Caner vurdu, fakat kaleci Şener bu kez de gole izin verdi

Karşılaşmanın 30.dk.da Muhammet sakatlandı yerini Selim’e bıraktı. İlk yarıda istediği pozisyonlara giremeyen Hatayspor, devreyi 0-0 kapattı.

İKİNCİ YARIDA BEKLENEN BASKI GELMEDİ

Herkes maçın ikinci yarısında Hatayspor’dan daha baskılı oynamasını beklerken, bir türlü beklenen baskı gelmedi.

Zaman zaman oyundaki üstünlüğü rakibe kaptıran Bordo-Beyazlılar, özellikle orta alanda bocalama dönemi yaşadı.

Taha ve Caner’in ayağından yine net pozisyonlardan yararlanamayan Bordo-Beyazlılar, rakibinde oyunu sertleştirmesiyle saha içerisinde gerilimler de kendini göstermeye başladı.

Maçın 0-0 biteceği zannedilirken, 90+3 de maraton tribünün önünde kazanılan serbest atışı Yılmaz ceza sahası içerisine ortaladı, karambolde topa iyi yükselen Sadi, aşırtma bir kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek, Hatayspor’u 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşma bu skorla tamamlandı ve Bordo-Beyazlılar, son 3 maçını kazanarak, üç maçta 9 puan kazanma başarısını gösterdi.

Uzatma dakikasında gelen altın gol, Hatayspor’un ligdeki yükselişini devam ettirirken, Play-Off yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Maç sonunda Antakya Atatürk Stadı bayram yerine döndü ve futbolcular tribünlere giderek, son dakikada gelen 3 puanın sevincini doyasıya yaşadılar.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol