Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor sahasında mağlup

Yayınlanma Tarihi : 17.10.2016 00:00 Bu haber 729 defa okundu

STAD: Atatürk

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor sahasında mağlup

HAKEMLER: Yasin Kol **, Burak Cansız **, Yakup Bulut **

HATAYSPOR: Akın *, Soner ?, (Dk.76 Sadi *), Tolga *, Mithat *, Selim * (Dk.65 Tuncay ?), Yılmaz *, Mesut *, Taha ?, İlyas * (Dk.59 Emin *), Erhan *, Caner ?

GÜMÜŞHANESPOR: Hasan Hüseyin ***, Mehmet ***, Salih ***, Taşkın *** (Dk.64 Muhammet **), Cumhur ***, Ali Özgün **** (Dk.89 Hüseyin Ali), Serhat ***, Zahit *** (Dk.85 Cem *), Mehmet Cansın ***, Rıdvan ***

GOLLER: Dk.8 ve 65 Ali Özgün, Dk.45 Zahit (Gümüşhanespor)

SARI KARTLAR: Mesut, Mithat, Emin, Tuncay (Hatayspor), Rıdvan, Serhat, Cumhur (Gümüşhanespor)

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Hatayspor kendi saha ve seyircisi önünde Gümüşhanespor’a 3-0 mağlup oldu.

Ligde son 3 maçtır kazanamayan Bordo-Beyazlı ekip, dün de ortaya koyduğu futbolla sahasında hezimete uğradı.

‘Gelecek sezonun takımı’ olarak nitelendirilen mevcut kadronun ne şimdi ne de gelecek adına hiç ama hiç umut vermediğine herkes şahit oldu.

HAKEM OYUNU TUTMADI!!!

Maçın hakeminin Gümüşhane’ye sınır vilayeti Trabzon bölgesinden olması, maç öncesi Hatayspor yönetimini ayağa kaldırmıştı.

Trabzon Bölgesi Hakemi Yasin Kol, maça tesir edici önemli bir hata yapmayarak, maç öncesi koparılan yaygaraları boşa çıkardı. Aksine 3-0’lık yenilginin Hatayspor’un ne kadar ‘kötü bir takım’ olduğunu ortaya koydu.

DEFANS VE ORTA SAHA ÇÖKTÜ

Hatayspor, Gümüşhanespor karşısında sezonun en kötü oyununu ortaya koydu.

Özellikle defansta Soner Örnek, amatör futbolcunun yapmayacağı basit hatalar yaparken, Erhan Gözetlik de toparlayıcı olayım derken, kendi bölgesinde açıklar verdi.

Sezon başında övgüler yağdırılan orta saha oyuncuları Mithat Yaşar, Selim Ilgaz, Yılmaz Özeren ve Caner Hüseyin Bağ, Gümüşhanespor maçında tek kelime ile döküldüler. Rakibin presi karşısında sahada adım atamadılar.

Taha Balcı ise futbolun sonbaharından kaçırdığı beleş gollerle Hatay’a ‘tatil’ için geldiğini gösterdi. Özellikle ilk yarıda kaçırdığı net fırsatı, U-14 takımının forveti dahi kaçırmazdı.

HATAYSPOR’U GÜMÜŞHANESPOR’UN HATAYLI GOLCÜSÜ YIKTI

Hatay’a beraberlik için gelen Gümüşhanespor hiç beklemediği bir Hatayspor’u karşısında bulurken, 3-0’lık net bir skorla ligin zirvesine yerleşmenin sevincini maç sonunda alkışlarla yaşadı.

Gümüşhanespor’a 3 puan kazandıran golleri, gurbetçi olan Hataylı Ali Özgün, 8 ve 65. Dakikalarda kaydederken, ilk yarının son saniyelerinde 45. Dakikada da Zahit kaydetti.

Ali Özgün oyundan çıkarken alkışlanırken, maç sonunda da Gümüşhanespor’u Hatayspor seyircisi ayakta alkışladı.

FATİH KAVLAK İSTİFA SESLERİ

Hataysporlu taraftarlar 3-0’lık Gümüşhanespor yenilgisin teknik direktör Fatih Kavlak’a bağlarken, maç içerisinde ve maç sonunda ‘Fatih Kavlak istifa’ sesleri yükseldi.

Fatih Kavlak’ın bu tepkilere nasıl bir yanıt vereceği merak konusu olurken, oyunu iyi okuyamadığı ve yanlış bir kadro sahaya sürdüğü görüşleri giderek ağırlık kazanmaya başladı.

Hatayspor dün sahasında aldığı bu yenilgi ile puan cetvelinde iki basamak daha geriye düşerek 8. sıraya geriledi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol