Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HATAYSPOR PUAN AVINA ÇIKTI

Yayınlanma Tarihi : 01.04.2016 00:00 Bu haber 1009 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, Pazar günü deplasmanda Fethiyespor’la karşılaşacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATAYSPOR PUAN AVINA ÇIKTI

Geçtiğimiz hafta sahasında Kırklarelispor’u mağlup ederek moral bulan ve puan cetvelinde iki basamak birden yükselen Hatayspor, zorlu Fethiyespor deplasmanından puanla dönerek, kümede kalma şansını güçlendirmek istiyor.

Hafta başından bu yana sürdürdüğü hazırlıklarını tamamlayan ve dün Fethiye’ye hareket eden Hatayspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

TOYSAL: ELİMİZDEN GELEN MÜCADELEYİ YAPACAĞIZ

Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal, deplasmana hareket etmeden önce yaptığı açıklamada, Fethiyespor karşısına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Hedeflerinin öncelikle 3 puan üzerine kurduklarını ifade eden Toysal, “Son haftalardaki mücadeleci futbolumuzu Fethiyespor deplasmanında da sürdürmek istiyoruz. Moral ve motivasyon olarak da iyi durumdayız. Hedefimiz kalan son 5 maçta asgari kayıp yaşamak. Fethiyespor zorlu bir ekip, ama bizim de şiddetle puana ihtiyacımız var. Her maça final gözüyle bakarak kazanmayı hedefliyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” diye konuştu.

Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saatinin 14.30 olduğu açıklandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol