Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor Martıyı avladı

Yayınlanma Tarihi : 05.11.2016 00:00 Bu haber 623 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Hatayspor, deplasmanda Sarıyer’i 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor Martıyı avladı

Bordo-Beyazlı ekip, her zaman zor gibi görünen İstanbul deplasmanlarını bu kez kolaya çevirdi ve Sarıyer’i her iki yarıda attığı gollerle mağlup etmeyi başardı.

Yusuf Ziya Öniş Stadı’da oynayan karşılaşmayı az sayıda Hataylı hemşehrilerimizde izleyerek takımlarına destek verdiler.

KİLİDİ YILMAZ AÇTI

Karşılaşmaya iki takımda temkinli başlamasına rağmen, Hatayspor’un orta sahadaki başarılı isimlerinden Yılmaz Özeren, maçın 4. Dakikasında attığı golle deplasmanda takımını 1-0 öne geçirdi ve rakibin motivasyonunu bozdu.

Golden sonra da ataklarını sürdüren Bordo-Beyazlılar, Sarıyer’e kendi evinde oynama imkanı vermedi ve sahada üstünlüğü ele geçirdi.

39. DAKİKADA SADİ SAKATLANDI, FUAT OYUNA GİRDİ

Karşılaşmanın 39. Dakikasında rakiple çarpışan Hatayspor’un savunmadaki başarılı ismi Sadi, sahayı terk etmek zorunda kaldı ve yerini Fuat’a bıraktı.

İlk yarı 1-0 Hatayspor’un üstünlüğü ile sona ererken, soyunma odasına önemli bir avantajla gitmenin sevincini yaşadı.

İKİNCİ YARIDA SAHNEYE KRAL MİTHAT ÇIKTI

Maçın ikinci yarısında da oyunun hakimiyetini sürdüren Bordo-Beyazlılar, 51. Dakikada takımın en çok gol atan oyuncusu Mithat Yaşar’ın nefis golüyle durumu 2-0 yaptı.

Mithat Yaşar attığı bu golle, gol sayısını 7’ye yükseltti.

Skor 2-0 olduktan sonra da Hatayspor, oyunda disiplini bırakmadı ve rakibine pozisyon vermedi. 90 dakika sonunda Hatayspor, her zaman kendisine ters gelen Sarıyer’i çok rahat bir skorla 2-0 mağlup ederek, zirve yarışını sürdürdü ve puan cetvelinde bir basamak daha yükselerek, 4. Sıraya yerleşti.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol