Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor Konya da yıkıldı

Yayınlanma Tarihi : 17.04.2016 00:00 Bu haber 1014 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, Konya Anadolu Selçukspor deplasmanında 2-0 mağlup oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor Konya da yıkıldı

Puan çıkarması gereken zorlu deplasmandan 2-0’lık yenilgiyle dönerek, son iki haftaya sıkıntılı girecek olan Bordo-Beyazlılar, tüm olumsuzluklara rağmen kümede kalma şansını devam ettiriyor.

Konya Selçukspor deplasmanında yine yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Hatayspor, Ahmet Güven ve Alican Tez’le net gollük fırsatları kullanamadı. Bir şutu da direkten dönen Hatayspor, gol yollarındaki beceriksizliğini bu maçta da sürdürdü.

KALECİ MÜCAHİT PENALTI KURTARDI

Maçın ilk yarısının sonlarına doğru evsahibi Konya Anadolu Selçukspor kazandığı penaltı atışını Hatayspor’un genç kalecisi Mücahit başarıyla kurtardı.

İlk yarı da gol olmayınca maç da 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARIDA HATAYSPOR’U YIKAN GOLLER GELDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına galibiyet golü için yüklenen Hatayspor, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince, evsahibi ekip, ‘Atamayana atarlar’ misali 49. Dakikada Ali Dere’nin golüyle 1-0 öne geçti.

Kalesinde gördüğü ‘şok’ golle yıkılan Bordo-Beyazlılar, beraberlik için rakip kaleye yüklense de golcü isimler Ahmet Güven ve Alican Tez beklenen vuruşları yapamadı.

Maçın 67. Dakikasında Konya Anadolu Selçukspor’dan Serdar Kahraman, takımını rahatlatan golü filelerimize gönderdi ve karşılaşmada skor 2-0 oldu.

Bu dakikalardan sonra da ataklarını sürdüren Hatayspor, sonucu değiştirecek vuruşu yapamadı ve maçta Konya Anadolu Selçukspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

ANADOLU ÜSKÜDAR’IN BAYRAMPAŞA’YA 2-1 YENMESİ BİR NEBZE OLSUN UMUTLARI SÜRDÜRDÜ

Bu arada Hatayspor’u yakından ilgilendiren bir diğer karşılaşmada, Anadolu Üsküdar, sahasında Bayrampaşa’yı 2-1 mağlup etti.

Bu sonuçla Anadolu Üsküdar puanını 32’ye yükseltirken, Bayrampaşa 16. Sırada 29 puanda kaldı, Hatayspor,aynı puanla averajla 15. Sırada kaldı.

Diğer sonuçlarda K. Maraşspor, Pazarspor’u 4-0 mağlup ederek puanını 33’e yükseltti ve küme düşme hattındaki rakipleriyle arasındaki puan farkını açtı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol