Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor Eyüpspor karşısında şaşırtı

Yayınlanma Tarihi : 09.11.2016 00:00 Bu haber 718 defa okundu

STAD: Atatürk

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor Eyüpspor karşısında şaşırtı

HAKEMLER: Tolga Kadaz *** Mehmet Öztan ***, Gökhan Özkan ***

HATAYSPOR: Akın *, Tolga * (Dk.74 Tuncay *), Selçuk *, Selim * (Dk.57 Caner **), Yılmaz *, Mesut *, Taha *, İlyas * (Dk.82 Emin), Fuat *, Volkan *

EYÜPSPOR: Mahmut **, Muharrem **, Gencay ***, Ahmet Görkem ***, Atakan ** (Dk.68 Gökhan * (Dk.83 Naci **), Erkan ***, Erhan **, Dede ***, Cem ***, Semih **, Ramazan ** (Dk.62 Mehmet ***)

GOLLER: Dk.44 Taha, Dk.60 Pen. Mithat (Hatayspor), Dk.20 ve 70 Cem, Dk.86 Mehmet (Eyüpspor)

SARI KARTLAR: Mithat, Yılmaz, Tolga, Fuat, Mesut (Hatayspor), Dede, Ramazan, Erhan, Muharrem, Gökhan, Gencay (Eyüpspor)

KIRMIZI KART: Dk.70 Muharrem (Eyüpspor)

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Hatayspor, kendi sahasında Eyüpspor’a 3-2 mağlup olarak hem üç maçlık galibiyet serisini kaybetti, hem de zirve yarışında ağır bir yara aldı.

Ligde son haftalarda aldığı galibiyetlerle dikkati çeken ve hafta sonunda Sarıyer’i deplasmanda mağlup eden Bordo-Beyazlılar, Eyüpspor önünde tanınmayacak derecede kötü bir futbol ortaya koyarak, sahasında haklı bir yenilgi aldı.

İLK 45 DAKİKADA KONUK EYÜPSPOR FARKI KAÇIRDI

Maça Hatayspor iyi başlamasına rağmen, oyunda istediği baskıyı bir türlü kuramadı. Top kayıpları ve orta sahanın forvete destek vermemesi oyundan düşmesi, rakibe cesaret verdi.

Nitekim 20.dk.da gelişen Eyüpspor atağında sol taraftan kalemize yapılan ortayı iyi takip eden Cem, gelişine vurarak, meşin yuvarlağı ağlarımıza gönderdi: 0-1

Hatayspor 1-0 yenik duruma düştükten sonra da bir süre toparlanamadı. Konuk ekip, kalemizde önemli pozisyonlar bulurken, bir şutları da direkten döndü. Kaleci Akın’ın da yaptığı hatalardan doğan pozisyonlarda Eyüpspor net gollük pozisyonları kaçırdı.

İlk yarının son dakikasında 44.dk.da Selçuk-Mithat verkaçında Mithat, derinlemesine Yılmaz’a uzattı. Yılmaz da, Taha’ya ‘Al da at’ dercesine pası uzattı. Taha da gelişine vurarak Hatayspor adına beraberliği sağladı: 1-1

İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ 45 DAKİKADA HERKES HATAYSPOR’DAN BEKLERKEN, EYÜP GOLLERİ SIRALADI

İkinci yarıya galibiyet golü için çıkan Bordo-Beyazlılar, 60.dk.da oyuna ikinci yarıda giren Caner’in ceza sahası içerisinde kaleci Mahmut tarafından düşürülünce maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Mithat, Hatayspor’u 2-1 öne geçiren golü filelere gönderdi.

Herkes Hatayspor’dan farkı beklerken konuk Eyüpspor, oyuna hakim oldu. Maçın 70.dk.da konuk ekipten Muharrem ikinci sarı karttan oyun dışında kalınca Eyüpspor sahada 10 kişi kaldı. Konuk ekip eksik olmasına rağmen geliştirdiği ataklarda tehlikeli oldu 71. dk.da sahanın yıldızı Cem ile bir gol daha buldu ve skor 2-2 oldu.

Beraberlik golünden sonra şaşkına dönen Bordo-Beyazlılar, sahada motivasyonu kaybetti ve ‘doldur boşalt’ ataklarıyla rakip takımın üzerine gitmeye başladı.

Konuk ekip Hatayspor’un bu zaafını sahada eksik olmasına rağmen iyi değerlendirdi ve 86.dk.da Mehmet Tosun, Hatayspor savunmasının ve kalecisinin hatasını affetmeyerek, deplasmanda takımını 3-2 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda Hatayspor’un cılız atakları sonuç vermedi ve sergilediği kötü futbolla bir kez daha hayal kırıklığı yaratarak, haftayı puansız kapattı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol