Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor evinde sıkıntılı

Yayınlanma Tarihi : 04.12.2016 00:00 Bu haber 593 defa okundu

STAD: Atatürk

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor evinde sıkıntılı

HAKEMLER: Ercan Hellaç **, Kerem Yükünç **, Mustafa Gül **

HATAYSPOR: Akın ***, Selçuk *, Mithat *, Selim **, Yılmaz **, Mesut *, Taha ** (Dk.74 Tuncay *), Sadi **, Volkan **, Serkan *, Caner * (Dk.59 Mehmet Arı *)

BUGSAŞSPOR: Burak ***, Tufan **, Yavuz *** (Dk.77 Selman *), Yaşar **, Raşit *** (Dk.84 Uğur *), Arif ***, Mustafa *** (Dk.73 Serbay *), Erbay **, Samet ***, Eren ***, Mikail **

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Mithat ve Selçuk (Hatayspor)

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Hatayspor, evinde puan kaybetmeye devam ediyor. Dün de sahasında Bugsaşspor ile 0-0 golsüz berabere kalan Bordo-Beyazlı ekip, zirve yarışı yolunda iki önemli kayıp yaşadı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Menemen Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek, taraftarını bir kez daha umutlandıran Hatayspor, kendi sahasında Bugsaşspor karşısında vasat bir futbol ortaya koyarak hayal kırıklığı yarattı.

TATSUZ-TUZSUZ FUTBOL

Maça iki takımda temkinli başladı. Konuk ekip Bugsaşspor, ilk yarım saati Hatayspor ceza alanı içerisinde geçirirken, Bordo-Beyazlı ekip pozisyona girmekte zorlandı.

İlk 45 dakikada Hatayspor adına en önemli pozisyon 37.dk.da Yılmaz’ın kullandığı korner atışı direk kaleye giderken, kaleci son anda tehlikeyi önledi.

İlk yarı 0-0 golsüz sona erdi. İkinci yarının hemen başında oyuna daha istekli gibi görünen Hatayspor geliştirdiği ataklardan Taha ve Caner’in ayaklarından kullanamadı.

54.dk.da Mithat’ın sağdan kale içerisine ortaladığı topa kafayla aşırtma bir vuruş yapan Caner’in şutunu Bugsaşspor savunması çizgiden çıkardı, mutlak gol kaçtı.

65.dk.da konuk ekip ani geliştirdiği atakta Arif’in ortasına Mustafa sert kafa vurdu, kaleye girmekte olan topu kaleci Akın, son anda çelerek kornere gönderdi ve mutlak golü önledi.

Bu dakikalardan sonra Hatayspor’un kontrolsuz ve şuursuz geliştirdiği ataklar sonuç vermedi maçta 0-0 sona erdi.

‘FATİH İSTİFA’ SESLERİ YİNE YÜKSELDİ

Maç sonunda Bordo-Beyazlı taraftarlar 0-0’lık beraberliğe büyük tepki gösterdi ve Hatayspor teknik direktör Fatih Kavlak’ı istifaya davet ettiler.

Kendi sahasında futbol olarak kötü bir oyun sergileyen Hatayspor’da alınan başarısız sonuçlardan teknik direktör Fatih Kavlak sorumlu tutuldu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol