Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor Bugün Erzurum Da Toplanıyor

Yayınlanma Tarihi : 02.07.2024 09:04 Bu haber 25 defa okundu

Hatayspor yeni sezon hazırlıklarına başlamak üzere Erzurum’da toplanıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor Bugün Erzurum Da Toplanıyor

Teknik direktör Özhan Pulat, gazetemize yaptığı açıklamada birinci etap kamp çalışmaları için Erzurum Palandöken’de toplanacaklarını söyledi.

1 Ağustos tarihine kadar burada kamp yapacaklarını ifade eden Özhan Pulat, şöyle devam etti:

“Mevcut kadromuzdaki tüm oyuncularımızı kampa davet ettik, yakında aramıza yeni oyuncularda katılacak. Bir aylık kamp süresince yeni sezona formda hazırlanmak ve eksiksiz başlamak için çok çalışacağız. Kamp döneminin sonuna doğru 3-4 hazırlık maçı yapabiliriz. Meşakkatli bir yolculuğa çıkıyoruz. Her şey Hatayspor’un başarısı için. Kamp döneminin başarılı geçeceğine inanıyorum. Hatay halkının duasını her zaman yanımızda hissedeceğiz.”

TRANSFER GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR

Teknik direktör Özhan Pulat, yeni transferlerin Erzurum kampına yetişmesi için de gayret edeceklerini belirterek, “Bu konuda göreve seçilen Başkanımız ve yönetici ağabeylerimizle istişare edeceğiz. Kulübümüzün menfaatlerine uygun oyunculara imza attıracağız. Ama transferi de ‘transfer yapmak’ için yapmayacağız. Çok yetenekli oyuncularla görüşme halindeyiz, yeni yıldızları takıma kazandıracağımızın sözünü şimdiden veriyorum. Taraftarımız bu sezon çok koşan, mücadele eden, izlerken de keyif alacakları bir takım izleyecekler” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM KURULUMUZ HATAYSPOR CAMİASINA HAYIRLI OLSUN

Geçtiğimiz günlerde göreve seçilen Başkan Levent Mıstıkoğlu ve yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ mesajını gönderen teknik direktör Özhan Pulat, “Camiamıza hayırlı olsun. Hepimizin ortak amacı Hatayspor’a hizmet etmek olacak. Hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. Başkanımızla ve yönetici ağabeylerimle uyum içerisinde çalışacağımıza ve birlikte güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol