Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor bir puana şükür’ etti

Yayınlanma Tarihi : 02.10.2016 00:00 Bu haber 793 defa okundu

STAD:  Atatürk

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor bir puana şükür’ etti

HAKEMLER: Yavuz Çetin, Harun Reşit Güngör, Mesut Küçükaslan

HATAYSPOR: Akın**, Soner**, Mesut**, İlyas** (Dk.85 Tuncay), Erhan**, Selçuk*** (Dk.79 Emin **), Mithat**, Selim****, Yılmaz**, Caner**, Taha**

KARŞIYAKA:  Erhan**, Cenk**, Metin** (Dk.Okan **), Abdulhamit**, Onur**, Mustafa**, Arif**, Ali**, Mahmut** (Dk.67 Ali Kemal *), Can*** (Dk.89 İbrahim), Battal**

GOLLER: Dk.87 Can (Karşıyaka), Dk.90+3 Erhan (Hatayspor)

SARI KARTLAR: Ali, Onur, Erhan, Can, Abdulhamit (Karşıyaka), Yılmaz, Selçuk (Hatayspor)

KIRMAZI KART: Dk.51 Onur (Karşıyaka)

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Hatayspor kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldı.

51. dakikada sahada 10 kişi kalan Karşıyaka önünde 1-0 yenik duruma düşen Hatayspor, karşılaşmanın uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 1 puanla ayrıldı ve liderliğini bu haftada averajla korudu.

51. Dakikada Onur’un gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kalan Karşıyaka aradığı golü bir türlü bulamayan Bordo-Beyazlılar son dakikalarda kalelerinde gördükleri gole, uzatma dakikalarında cevap verebildi ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Karşıyaka karşısında oynadığı futbolla göz doldururken, karşılaşmada 40 dakika 10 kişi mücadele eden Karşıyaka karşısında alınan 1 pan taraftarları üzdü.

OYUNUN KONROLÜ HATAYSPOR’DAYDI

Serkan ve Tolga’nın yokluğunda Selçuk ve İlyas ile sahaya çıkan Hatayspor, ilk yarıda rakibine oranla daha etkili bir futbol oynadı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlerleyen dakikalarda topla daha çok oynayan ve oyunun kontrolünü eline alan Hatayspor rakip kalede etkili olmaya başladı.

30. Dakikada gelişen Hatayspor atağında Taha’nın sert şutu az farkla auta gitti.

35. Dakikada ceza alanına ortalanan topu Taha, Mithat’ın önüne indirdi. Bu futbolcunun sert şutu direği sıyırarak kalecinin bakışları arasında auta gitti.

45. Dakikada cezaalanı yayında topla buluşan Taha, Yılmaz’ın önüne bıraktığı topu, bu futbolcu sert bir şutla auta gönderdi ve ilk 45 dakika golsüz tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA KARŞIYAKA SAHADA 10 KİŞİ KALDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan Hatayspor, geliştirdiği ataklarla rakip kalede etkili oldu.

Karşılaşmanın 51. Dakikasında Karşıyaka sahada 10 kişi kaldı. Bu dakikada Onur, gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını bu zorlu mücadelede 10 kişi bıraktı.

Bu dakikadan itibaren oyunda etkinliğini sürdüren Hatayspor aradığı golü bir türlü bulamazken, golü bulan taraf Karşıyaka oldu.

88. Dakikada gelişen Karşıyaka atağında Mustafa Aşan, orta sahadan aldığı topla kalemize geldi, Can’a, ‘al da at’ dercesine pası uzattı. Can da kafayla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalesinde gördüğü golün şokunu çabuk atlatan Hatayspor’un baskıları çok geçmeden golü getirdi.

90+3’da gelişen Hatayspor atağında Mithat’ın kazandığı korner atışına iyi yükselen Erhan, göysüyle takımına 1 puanı getiren golü attı.

TARAFTARDAN ALKIŞ

Gol kaçırma yarışı yapan Hatayspor’da dün ‘golcü’ oyuncu eksikliği ciddi manada hissedildi ve son dakikada gelen gole sevinen taraftarlar, Bordo-Beyazlı futbolcuları bağırlarına bastı. Futbolcular aldıkları alkışlara taraftarlarını selamlayarak cevap verdi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol