Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HATAYLI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Yayınlanma Tarihi : 20.04.2016 00:00 Bu haber 924 defa okundu

T.C. Kamu Denetçiliği Kurumu Baş denetçisi M. Nihat Ömeroğlu, beraberindeki heyetle birlikte Hatay Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATAYLI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Gerçekleşen ziyarette, valilik şeref defterini imzalamasının ardından makama geçen Baş denetçi Ömeroğlu, ziyaretten ve kabulünden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bir kez daha memleketimde, bu hoşgörü ve medeniyet beşiğinde bulunmaktan büyük bir mutluluk duydum. Ben Hataylıyım ve Hataylı olmaktan gurur duyuyorum.” şeklinde konuştu.

TOPACA: HATAY’A HİZMET ETMEKTEN BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYUYORUM

Hatay Valisi Ercan Topaca da Baş denetçi Ömeroğlu’nu misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Gerçekten de Hatay, muhteşem zenginlikleri ve eşsiz değerleri içerisinde barındıran bir açık hava müzesi gibi. Ben de şahsen burada çalışmaktan ve Hatay’a hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum.” dedi ve misafirleriyle sohbet etti.

Ziyaretin anısına Vali Topaca tarafından Ömeroğlu'na, Samandağ ilçesinde yetişen ve konunun uzmanları tarafından dünyanın en iyisi olarak kabul edilen kamışlarından yapılan ney hediye edildi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol