Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hataylı hakemler sezonu açtı

Yayınlanma Tarihi : 04.10.2016 00:00 Bu haber 862 defa okundu

Hatay Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri 2016-2017 yılı sezon açılışı Antakya Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Hataylı hakemler sezonu açtı

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programa Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Genel Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve 7. Bölge Sorumlusu Abdulkadir Güven, Hatay ASKF Genel Başkanı Mehmet Öztürk, Hatay İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Atasever, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Hamit Korkmaz’ın yanı sıra yöneticiler ve davetliler katıldı.

KORKMAZ: YENİ SEZON HAKEM VE GÖZLEMCİLERE HAYIRLI OLSUN

Törende kısa açılış konuşması yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Hamit Korkmaz, 2016-2017 futbol sezonun tüm hakem ve gözlemcilere hayırlı olması dileğinde bulundu.

ATASEVER: HAKEMLERİMİZE VE GÖZLEMCİLERE SONSUZ GÜVENİM VAR

Hatay İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Atasever de, Yeni sezonda Hatay hakemliği ve gözlemciliği için her zaman güzel çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Başkan Atasever: “İnşallah bundan önce görev yapan arkadaşlarımıza burada teşekkür ederken, onların yapmış oldukları güzelliği devam ettirmeye çalışacağız. Bu konuda emeği geçen daha önce kurul üyelerine, herhangi bir yardım yapan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu desteği ve yardımları bundan sonrada bekliyoruz. Ayrıca herkesin Hatay’ın hakem ve gözlemciliği için herkesin taşın altına elini koyması özellikle rica ediyorum. Bu bir takım işidir. Bu bir organizasyon işidir. Sen, ben olayını bir yere bırakarak inşallah Hatay’ımızı ve bölgemizi en iyi şekilde temsil etme şansını yakalarız. Bu konuda hakemlerimize ve gözlemcilere sonsuz güvenim var. Yeni sezon hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ŞENSÖZ: DAİMA YANINDAYIZ

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz de konuşmasında, “Yeni heyecan ve yeni bir futbol sezonunda takımlarımıza, futbolculara ve hakemlere başarılı bir lig diliyorum. Yeni Hatay İl Hakem Kurulunu ’da tebrik ediyorum Daima yanlarındayız” dedi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Genel Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve 7. Bölge Sorumlusu Abdulkadir Güven’in konuşmasının ardından Hatay bölgesinde görev yapacak olan 150 futbol hakemi ilk antrenmanını statta yaptı ve protokol üyeleriyle toplu fotoğraf çektirdi. 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol