Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HATAY’LI BEŞİKTAŞLILAR YENİ STADA AKIN ETTİ

Yayınlanma Tarihi : 14.04.2016 00:00 Bu haber 1385 defa okundu

Hatay Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, üyeler, Antakya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı A. Kadir Teksöz'den oluşan heyet Vodafone Arena'nın açılış törenine katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATAY’LI BEŞİKTAŞLILAR YENİ STADA AKIN ETTİ

11 Mayıs 2013 tarihinde Gençlerbirliği’ni 3-0 yendikleri maçın ardından BJK İnönü Stadına veda eden ve 1066 gün sonra Bursaspor maçı ile açılan Vodafone Arena stadındaki coşkuya ortak olan Hatay Beşiktaşlılar Derneği ekibi, bir gün önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi açılışını yaptıkları törene katıldılar.

YILDIZ: YENİ STAD BEŞİKTAŞ’A HAYIRLI OLSUN

Şampiyonluğa emin adımlar ile giden Beşiktaş'ı Vodafone Arena'da izlemenin büyük coşkusunu yaşadıklarını ifade eden Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, “Şampiyonluk kutlamasına da ekipteki arkadaşları ile birlikte katılacaklarını vurguladı. Yıldız: ''Hepsi birbirinden değerli olan arkadaşlarımız Mehmet Güçlü, Fehmi Hamalı, Bekir Sertbaş, Kemal Bilecik, Zeki Ersoy, Eren Raif Maraşlıoğlu, Mustafa Rahman Tohma, Yusuf Yurdal, Servet Altaş, Mahir Karayel, İhsan Albayrak, Sami Arıca, Hüseyin Altun ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı A. Kadir Teksöz'den oluşan ekibimiz ile her zaman olduğu gibi Beşiktaş’ımızın yanında yer almanın heyecanı yaşadık. Vodafone Arena stadımızın resmi açılış töreni ile başlayan ve maç saatine kadar süren coşkuya ortak olarak Bursaspor'u yendiğimiz maçta da stadta yerimizi aldık. Güzel bir başlangıç yaptığımız Vodafone Arena stadımızın Beşiktaş’ımıza uğurlu geldiğini düşünüyorum. İnşallah şampiyonluk kutlamasına da Hatay Beşiktaşlılar Derneği olarak tam kadro katılacağız. Bizler ile yakından ilgilenen çok değerli Beşiktaş Kulübü Başkanımız Fikret Orman ve yöneticilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.'' dedi.    

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol