Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay'ın Tanıtımı Bu Kadar Küçültücü Olmamalı

Yayınlanma Tarihi : 28.08.2023 12:07 Bu haber 263 defa okundu

Hatay Vakıf Başkanı İhsan Aydeğer, Hatay Valiliğinin bir toplantı yaparak Hatay’ın layıkıyla tanıtılması için gerekli çalışmaların yapılmasını sağlaması gerektiğini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay'ın Tanıtımı Bu Kadar Küçültücü Olmamalı

Hatay Vakıf Başkanı İhsan Aydeğer, gazetemize yaptığı açıklamada, 13-17 Eylül 2023 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak 'Hatay Turizm&Gastronomi Günleri'nden Ankara'da olmalarına rağmen haberdar olmadıklarını ileri sürdü.

Bu tür etkinliklerin tanıtımının görkemli yapılması gerektiğini belirten İhsan Aydeğer, şöyle konuştu:

"13-17 Eylül 2023 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak 'Hatay Turizm&Gastronomi Günleri'nden maalesef Hatay Vakfı’nın haberi bile yok. Kim yapıyor, nasıl yapıyor, neden kimsenin haberi olmuyor? Hatay’ın tanıtımı bu kadar basit ve küçültücü olmamalı. Hatay Valiliğinin adı kullanılarak yapılıyorsa Hatay Valiliğinin bu duruma el atması ve Hatay’ın tanıtımının çok daha görkemli yapılmasını sağlamalıdır. Hatay küçümsenmeyecek kadar büyüktür. İlgililerin bu konuda hassasiyet ve özen göstermesini bu konuda Hatay Valiliğinin bir toplantı yaparak Hatay’ımızın layıkıyla tanıtılması için gerekli çalışmaların yapılmasını sağlaması gerekir. Hatay’ımızı görkemli günlerine kavuşturmak el birliğimiz ile olacaktır."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol