Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay’ın melekleri Adana Aski’ye acımadı 71 59

Yayınlanma Tarihi : 14.03.2016 00:00 Bu haber 904 defa okundu

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Liginde oynanan maçta Hatay Büyükşehir Belediyespor konuk ettiği, Adana Aski'yi 71-59 mağlup ederek yoluna emin adımlarla gitmeyi sürdürdü.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay’ın melekleri Adana Aski’ye acımadı 71 59

Antakya Kapalı Salonunda oynanan maça baskılı başlayan ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor, ilk periyotu 22-10 önde geçti. İkinci periyotta daha etkili bir oyun sergileyen Adana Aski farkı azaltsa da öne geçemedi ve ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor soyunma odasına 36-31'lik skor üstünlüğüyle gitti.

İkinci yarıda oyun üstünlüğü elinde tutan ve farkı açmayı başaran temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor son çeyreğe 56-39'luk skorun avantajıyla başladı. Son periyotta üstünlük el değiştirmeyince, Hatay Büyükşehir Belediyespor 71-59'luk skorla galip ayrıldı.

NATALİE HURST 24 SAYI ÜRETTİ

Hatay Büyükşehir Belediyespor oyun kurucusu Natalie Hurst, Adana Aski karşılaşmasında 24 sayı üreterek maçı sayı lideri oldu.

BAŞ: HEDEFİMİZ PLAY-OFF İÇİN LİGİ İYİ YERDE BİTİRMEK

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş, “Adana Aski maçının zor ve sert bir geçeceğini tahmin ediyorduk. Nitekim öyle bir maç oldu. Oyuncularımı ortaya koymuş oldukların mücadelede ötürü kutluyorum. Hedefimiz Play-Off için ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz” ifadesinde bulundu.

YARIN İSTANBUL ÜNİVERSİTE TAKIMINI KONUK EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyespor yarın ise İstanbul Üniversitesi takımını konuk edecek.

Antakya Kapalı Salonundaki maç saat 18:00’de başlayacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol