Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hataydan Girneye geçit yok

Yayınlanma Tarihi : 16.01.2017 00:00 Bu haber 543 defa okundu

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Girne Üniversite takımını 79-61 yenerek ligdeki 6 galibiyetini aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hataydan Girneye geçit yok

Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanan maça iyi başlayan ev sahibi Hatayspor Büyükşyehir Belediyespor ilk periyotu 19-17 ve ikinci periyotu da 38-31 kazanarak ikinci yarıya moralli girdi.

Üçüncü periyotta 54-43 ve maçın son çeyreğinde etkili oyunu ve Katsiaryna Syntsine ve Bahar Öztürk’ün muhteşem üçlük atışlarıyla farkı daha da arttırarak maçı 79-61 kazanarak mutluluğunu taraftarlarıyla paylaştı.

MAÇI LÜFTÜ SAVAŞ’TA İZLEDİ

Maçı izlemeye gelenler arasında Hatay’ın spor şehri olması yönünde başarılı çalışmalar yürüten tesisleşmeden altyapıya kadar her başarıda imzası olan ve 21 branşta adının tüm Türkiye’de duyulmasına vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyespor Başkanı Serdar Güven ve CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur vardı.

HATZİDAKİ: GALİBİYETİ TARAFTARLARA ARMAĞAN EDİYORUM

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Antrenörü Katerina Hatzidaki maç sonunda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çok zor bir maç olacağını biliyorduk çünkü iki haftadır yollardayız üç tane deplasman maçımız vardı ikisi Eurolig biri de Türkiye’de oynadığımız maçtı. Takımımız güzel şutlar atarak enerjisini ortaya koydu. Bugünkü maçta ellerinden gelenin en iyisini yapan oyuncularımı kutluyorum. Galibiyeti de bizleri tribünde hiç durmadan destekleyen taraftarlara armağan ediyorum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol