Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayda zafer coşkusu

Yayınlanma Tarihi : 29.08.2016 00:00 Bu haber 681 defa okundu

Doksan dördüncü 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri bugün tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayda zafer coşkusu

İlk tören bu sabah saat 09:00’da Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunumu ile başlayacak. Atatürk Anıtı’nda saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Hatay Valisi Ercan Topaca anıt şeref defterini imzalayacak.

Çelenklerin sunumunun ardından saat 09:30’da Hatay Valiliğinde Hatay Valisi Ercan Topaca, İl Jandarma Komutanı ve Garnizon Komutanı J.  Alb. Turgay Aras ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, kamu kurum ve kuruluşları ile özel kuruluş temsilcilerinin tebriklerini kabul edecekler.

GEÇİT TÖRENİ SAAT 10:00’DA

Geçit töreni saat 10:00’da Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilecek. Tören Hatay Valisi Ercan Topaca, İl Jandarma Komutanı ve Garnizon Komutanı J.  Albay Turgay Aras ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş törenlere katılan birlik ve halkın bayramını kutlaması ile başlayacak.

İstiklal Marşı’nın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından tören resmi geçit ile son bulacak.

ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONU İSKENDERUN’DA

Bugün ayrıca akşam gerçekleşecek olan Zafer Bayramı resepsiyon ile Milli Birlik ve kardeşlik buluşması İskenderun’da gerçekleşecek.

Resepsiyon İskenderun Yelken Kulübünden saat 20:00’de, Milli Birlik ve kardeşlik buluşması ise saat 21:30’da İskenderun Anıt alanında yapılacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol