Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HATAY’DA MERAL AKŞENER İZDİHAMI

Yayınlanma Tarihi : 20.04.2016 00:00 Bu haber 2129 defa okundu

Birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere dün Hatay’a gelen eski İçişleri Bakanı ve MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATAY’DA MERAL AKŞENER İZDİHAMI

Sabah saatlerinde uçağının Hatay Havaalanına inmesiyle artan kalabalık Akşener’i Başbakan Meral sloganlarıyla karşıladı. Akşener’i havaalanında karşılayanlar arasında MHP Hatay eski Milletvekili Adnan Şefik Çirkin ve abisi olan eski Turan Çirkin, MHP Antakya İlçe eski Başkanı Mehmet Ali Yıldırım, MHP Antakya Meclis Üyesi Almula Meryem İrez ile çok sayıda parti delegesi ile partili karşıladı. Akşener’in ziyareti öncesi geniş güvenlik önlemi alınması dikkat çekti. Önlemler Akşener’in havaalanından ayrılmasından otobüs ile şehir merkezinde tur atması esnasında da sürdü.

 Akşener yoğun kalabalık ve araç konvoyu ile şehir merkezinde halkı selamladıktan sonra Antakya’da bir otele geldi.

AKŞENER: SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI VE ÇARPITILDI

Otel girişinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Akşener, “Biz MHP Genel Başkanlığı için çıktığımız bu yoldan geri adım atmayacağız. Şimdilik 5 aday var başkanlık için yarışan. Bizlere paralelci damgası vuruluyor. Benim açıklamalarım da yanlış anlaşıldı. Ben şunu demiştim; madem bizler paralelciyiz. Bizim genel başkanımızın da baş paralelci olması gerekir. Ancak durum öyle değil.” Ancak bu sözlerim yanlış anlaşıldı ve çarpıtıldı. Bizler bu yola çıktık ve geri adım da atmayacağız.”

Akşener açıklamalarının ardından kendisi için ayrılan daireye girerek dinlenmeye çekildi. Akşener gün içerisinde bir mekanda parti delegeleri ile bir araya gelerek adaylığıyla ilgili delegelere açıklamalarda bulundu. Akşener daha sonra şehirde ziyaretlerini sürdürdü. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol