Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HATAY’DA BİR İLK OLACAK

Yayınlanma Tarihi : 11.04.2016 00:00 Bu haber 1602 defa okundu

Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy Defne Belediyesini ziyaretinde, Sümerler Mahallesi'nde yaptırdıkları Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATAY’DA BİR İLK OLACAK

Çok özel bir proje ile yapımı son aşamaya gelen Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu ile ilgili bilgi veren Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy, 400 metrekare alan içerisinde yer alan okulda, ilk etapta 60 işitme engelli öğrencinin eğitim alacağını ifade ederek, topluma yararlı bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Bir süre okulun çevre düzenlemesi ile ilgili beklentilerini de sıralayan Başkan Ali Ezelsoy'un ziyaretinde, Defne Belediye Başkan Yardımcısı Derya Altunay da hazır bulundu.

Defne Belediyesi olarak eğitime verilen önemin altını çizen Defne Belediye Başkan vekili Tuncay Mengüllüoğlu, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade ederek, "Eğitim, hepimizin önceliğidir. Dezavantajlı grupların topluma kazandırılması amacıyla yaptığınız yatırımdan dolayı başta size ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Belediye olarak sizlerin yanındayız" diyerek, eğitime verdikleri desteğin devam edeceğini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol