Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hataya destek ve teşvik istiyoruz

Yayınlanma Tarihi : 03.01.2017 00:00 Bu haber 615 defa okundu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'yü makamında ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Birol Ertem, Hatay’da yapımı devam eden ve yapımına başlanılması düşünülen projelerle ilgili görüştü.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hataya destek ve teşvik istiyoruz

Milletvekili Dr. Birol Ertem, Hatay'da yapımı devam etmekte olan Antakya Mobilyacılar Sitesi ile Reyhanlı Sanayi Sitesi’nin bir an önce bitirilmesi ve yapımına başlanacak olan Antakya Ayakkabıcılar Sitesi ile Kırıkhan Sanayi Sitesinin ivedilikle başlanıp hayata geçirilmesi için ayrıca, Hatay'ın sanayisiyle ilgili destek ve teşviklerin arttırılması, Hatay Ekonomisinin içinde bulunduğu sıkıntılar ile ilgili Bakan Faruk Özlü ile görüş alışverişinde bulundu.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü yapımı devam eden projeler ile ilgili çalışmaların hızlandırılıp bir an önce bitirilmesi ve yapımına başlanması düşünülen projelerle ilgili de bir an önce başlaması için tüm imkanların seferber edileceğini belirterek Milletvekili Dr. Birol Ertem’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol