Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay Turizminin Elçisine Erdemli'de Onurlandıran Görev

Yayınlanma Tarihi : 20.06.2023 21:21 Bu haber 270 defa okundu

Hatay'ın turizmi konusunda yaptığı çalışmalarla tanınan ve şehrimizin sevilen simalarından Sabahattin Nacioğlu, Mersin'in Erdemli Belediyesi 'nde Bungalov Glamping Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay Turizminin Elçisine Erdemli'de Onurlandıran Görev

Sabahattin Nacioğlu, Antakya'da Büyük Antakya Oteli ve Harbiye Boğaziçi Grand Otellerinde Genel Müdürlüğü görevinde bulunmuş, yine uzun yıllar Hatay Turizm Derneği Başkanlığı yaparak, aktif çalışmalar da yer almıştı.

6 Şubat'ta yaşanan depremin ardından ailesiyle birlikte Mersin'in önemli tatil yerlerinden Erdemli ilçesine yerleşen Sabahattin Nacioğlu, Hatay'dan ayrı kalmanın üzüntüsünü buradaki dostlarıyla hasret gidererek teskin etmeye çalıştı.

Erdemli Belediyesi'nin Bungalov Glamping Genel Müdürlüğü görevini kabul eden Nacioğlu, "Bana bu göreve layık gören Erdemli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bölgemizin cazibe merkezlerinden, doğayla iç içe tatil arayanların gözdesi olan Bungalov ve Glamping’lerde ekip arkadaşlarımla elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Bu güzel tatil yöresinde görev almak bana gurur ve mutluluk vermiştir" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol