Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay SMMMO dan Vergi affı semineri

Yayınlanma Tarihi : 12.10.2016 00:00 Bu haber 844 defa okundu

Hatay Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası üyelerine yönelik bilgilendirme semineri düzenledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay SMMMO dan Vergi affı semineri

Oda konferans salonunda düzenlenen seminerde katılımcılara İSMMMO Tesmer Eğitmeni Halim Bursalı tarafından 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun ile getirilen mali af hakkında bilgiler verildi.

KIRIK: HERKES AFTAN FAYDALANMALIDIR

Seminere Hatay SMMMO Başkanı Tahsin Kırık, Onursal Başkanı Abdullah Korkmaz, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Eczacılar Odası Başkanı Sedat Aközcan, Eczacılar Odası üyeleri ve eczacılar katıldı. Seminerin açılış konuşmasını Hatay SMMMO Başkanı Tahsin Kırık yaptı. Kırık konuşmasında, “Yakın dönemde iyice artan terör saldırılarını kınıyorum. Barış ve kardeşlik ortamının bir an önce tesis edilmesini diliyorum. Çıkarılan yasa son yıllardaki en kapsamlı yasadır. Herkes bu fırsattan faydalanmalıdır. Biz kimse ile aramızın kötü olmasını istemeyiz. Bu yüzden borçlu olan meslek mensuplarımız bu düzenlemeden yararlanmalı” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Hatay SMMMO Onursal Başkanı Abdullah Korkmaz, Eczacılar Odası Başkanı Sedat Aközcan ve Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol da birer selamlama konuşması yaptı.

Selamlama konuşmalarının ardından İSMMMO Tesmer Eğitmeni Halim Bursalı katılımcılara konu hakkında bilgi verdi. Toplantı katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla son buldu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol