Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay şehre hayat verecek takım istiyor

Yayınlanma Tarihi : 07.05.2016 00:00 Bu haber 1099 defa okundu

Hatayspor Kulüp Başkanı Aydın Toksöz, sezonun değerlendirmesini yaparak, en zor gününde takımın yanında olduklarını ve sahiplendiklerini, gelecekle ilgili önemli mesajlar verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay şehre hayat verecek takım istiyor

Başkan Toksöz, yazılı açıklamasında, şu sözlere yer verdi:

Gönül isterdi ki sizlerle bugün Hatay sporun PTT 1. Lige çıkışını konuşuyor olabilseydik.

Şükürler olsun ki bu yolda bir yıl daha kaybetmeden daha da güçlenerek hedefimize varacağımızdan en ufak bir şüphemiz yok.

Biz 10 Şubat 2016 da göreve gelen yönetici arkadaşlarım Mehmet Savaş, Emir Kavvasoğlu, Cengiz Özcan, Mithat Baklacı, Sabit Karadeniz, Hatay Tamer, Hikmet Günsay, Fuat Batı Hataysporu'u yarı yolda bırakmamak için görevi aldık. Biz Hatay'ı Hatayspor’u onurumuz olduğu için taşın altına yüreğimizi koyduk.

Öncelikle şunun altını kalın bir şekilde çizelim.

Kimse unutmasın ki aldığımız takım, planlaması bizden önce yapılmış bir oluşumdu. Ve ligin dibinde çırpınıyordu. 21 maçta 15.sırada ve 18 puan almış bir takım ve geleceği zor görünen bir takımın yöneticisi olduk. Ama şunu da özellikle belirteyim ki ben ve yönetici arkadaşlarım bugüne kadar enkaz edebiyatı hiç yapmadık, bugün de yapmayacağız.

Fakat unutulmamalı ki;

Eski yöneticilerine milyonlarca lira borçlu ve bu borçlarından dolayı uzun yıllardır federasyon ve spor toto alacaklarına haciz konup faizleri ve alacağının üstüne faizleri ile tahsil edilen futbolcusuna borçlu personeline borçlu taraftarını Hatay halkını Hatay da sporseverleri taraftarını küstürmüş bir takım vardı.

En zor gününde Hatayspor'un yanında olduk ve yalınız bırakmadık. Bu bizim bu yöreye bu şehre ve bir buçuk milyonluk şehrimize gönül borcumuzdu. Alnımızın akıyla savaştık, mücadele ettik ve ayakta kaldık. Lige tutunduk.

Ne yaptık? İnandık, güvendik ve güven verdik. HBB Başkanımız sayın Lütfü Savaş ve Başkan vekilimiz Serdar Güvenin destekleri ile değerli işadamı sayın İbrahim Seyfettinoğlu ile güçlendik ve bu yolda sonuca başarıya odaklandık görev bildik. Hatay'ın evlatlarıyla el ele verdik. Bayram hocayla yola devam dedik.

Gururumuz Gökhan Zan'la kritik virajlarda bir araya geldik. Her an her dakika takımla birlikte nefese aldık. Onlarla yaşadık. Ve bu zorlu günleri şükür ki yüzümüz ak bitirdik.

İlk etabı gururla tamamladık.

Neden ilk etap?

Bundan sonra bizi daha zorlu, meşakkatli bir yol bekliyor. Bu sezon lige tutunan Hatay'ı amacımız artık layık olduğu yere getirmek. 50 yıllık, yarım asırlık rüyamızın gerçekleşmesini istiyor. Hatay bunu başarmak için el ele veriyor ve bunu hak ediyor.

2017 yılında bitirilecek 25.000 kişilik stadında Hatayspor’un süper lig maçlarını seyredebilmek için hiç zaman kaybetmeden 1. Lige çıkışını hep birlikte yaşamak.

SÜPER LİG TAKIMI ADAYI OLARAK AYAK BASMAK

Hatay bunu başarmak için el ele veriyor bunu istiyor ve fazlasıyla hak ediyor. Bu şehre hayat verecek bir takım istiyor. Bundan sonraki adımlarımızı bu başarıya ulaşmak için atacağız. Bunun için de gereken neyse yapılacağından hiç şüpheniz olmasın. Hatayspor’un yeni döneminde planlarımız, projelerimiz bu doğrultuda olmalı. Bu adımlar atılırken de şunu özellikle buradan sizin aracılığınızla söylüyorum.

KAPIMIZ TÜM HATAY'A AÇIK

Sezonu bitirdik. Ama işimiz henüz bitmedi. Zor yol daha şimdi başlıyor. En kısa zamanda oluşturulacak güçlü, kararlı ve inanmış bir yönetimin için başta Valimiz sayın Ercan Topaca ve HBB Belediye Başkanımız sayın Lütfü Savaş’ın önderliğinde Hatay’ın gurur duyduğu değerli, hayırsever, iş adamlarımız ve şehrimizin yetiştirdiği değerlerle Hatayspor’un ailesini kurmaya davet ediyoruz.

Ve diyoruz ki, Biz bu bayrak yarışında bayrağı uzatacağımız güçlü bir yürek güçlü bir bilek bekliyoruz. Hatay’ın büyük yürüyüşü şimdi başlıyor. Hatay için tek yürek, tek yumruk 1. lige. Hep beraber birlikte.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol