Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay Lise öğrencileri Vodafone Müzik Yarışması na katılıyor

Yayınlanma Tarihi : 24.02.2016 00:00 Bu haber 934 defa okundu

Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan “Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması” 19 yaşında. Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions, Liselerarası Müzik Yarışması ile Hataylı liselileri bir kez daha sahneye davet ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay Lise öğrencileri Vodafone Müzik Yarışması na katılıyor

Bu yıl 19. su yapılacak olan " Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması" için 81 ildeki yaklaşık yedi bin liseye "Yarışmaya katıl" çağrısı yapıldı ve ülkemizin tüm liselerine açık olan yarışmanın heyecanı, şimdiden Hataylı gençleri de sardı.

Okullarında kurdukları orkestralarla çalışmalara başlayan yetenekli müzisyen gençlerin hedefi, yarışmada okullarını ve Hatay’ı en iyi şekilde temsil ederek, bu senenin büyük ödüllerini kazanmak. Eleme heyecanının Mart ve Nisan aylarında İstanbul, Ankara ve İzmir'de, final heyecanının ise 29 Nisan’da İstanbul’da süreceği yarışmada gençler seslerini müzikteki yetenekleriyle duyuracak. Yarışmada icra dalı birincisi her sene olduğu gibi tam teçhizatlı bir müzik stüdyosunun sahibi olurken, tüm dallarda dereceye giren liseli ekipleri, cazip para ödülleri de bekliyor.

Türkiye’den tüm liselerin katılımına açık olan yarışmada elemeyi geçip finale katılmaya hak kazanan liseli müzisyenleri, 29 Nisan’da İstanbul’da yapılacak büyük finalde birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

İcra dalında birinci olan okula müzik stüdyosu ve para ödüllerinin yanı sıra; üstün başarı gösteren iki öğrenci de Bilgi Üniversitesi’nden karşılıksız eğitim bursu kazanacak.

Yarışmanın “İcra” dalında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 10.000 TL

2.lik ödülü: 7.500 TL

3.lük ödülü: 5.000 TL

Orkestra / Sahne Performansı dallarında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 6.000 TL

2.lik ödülü: 4.000 TL

3.lük ödülü: 2.000 TL

Kız Solist / Erkek Solist / Enstrüman / Beste dallarında ilk üçe giren yarışmacılar için:

1.lik ödülü: 3.000 TL

2.lik ödülü: 2.000 TL

3.lük ödülü: 1.000 TL

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol