Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay İskenderun'da Büyük Zafer'in 101. Yıl Dönümü Kutlandı

Yayınlanma Tarihi : 30.08.2023 21:36 Bu haber 88 defa okundu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, gece etkili olan sağanak sonrasında oluşan su birikintilerinin temizlenmesinin ardından kutlandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay İskenderun'da Büyük Zafer'in 101. Yıl Dönümü Kutlandı

İlçede gece saatlerinde etkili olan sağanak Atatürk Bulvarı'nda su birikintilerine neden oldu.Hatay İskenderun'da Büyük Zafer'in 101. Yıl Dönümü Kutlandı

Belediye ekiplerinin çalışmasıyla suların bir kısmı çekilerek 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri için hazır hale getirildi.Hatay İskenderun'da Büyük Zafer'in 101. Yıl Dönümü Kutlandı

Kutlamalar kapsamında Hanife Uysal Ortaokulu'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Atatürk Bulvarı'nda geçit töreni gerçekleştirildi.  

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, gazetecilere, bayram dolayısıyla etkinlikler düzenlendiğini söyledi.

Demiryürek, "Resmigeçit töreni gece meydana gelen aşırı yağışlar sonucu her ne kadar şartlar olumsuza da dönse, belediyelerimizin çok gayretli çalışmasıyla alan nispeten de olsa kullanılabilir hale geldi. Benim de çok severek içinde bulunduğum bir İskenderun geleneğini bozmadık. Resmigeçit törenini de yapmış olduk." diye konuştu.

Programlara ilçe protokolü ve halk katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol