Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HATAY GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Yayınlanma Tarihi : 16.03.2016 00:00 Bu haber 925 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, dünyanın en büyük Gayrimenkul Yatırım ve Emlak Fuarı olan MIPIM’in 2. Gününde Hatay’ı mega projelerle yatırımcılara sunmaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATAY GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Dünya genelinden 89 ülke ve 21.500 ziyaretçi, Türkiye’den ise 821 katılımcının boy gösterdiği MIPIM’de Hatay’ı birbirinden önemli 4 dev projeyle tanıtan Başkan Savaş, kentin 15 ilçesiyle refah seviyesini yükseltmeyi ve ulusal ile uluslararası yatırımlarla Ortadoğu’daki gelişmelerden kaynaklı kente dair oluşturulan olumsuz havayı bertaraf etmeyi amaçlıyor. Başkan Savaş’ın yatırım anlamında gelecek vadeden bir dünya şehri olarak ön plana taşıdığı Hatay, verimli toprakları, ulaşıma elverişli coğrafyası ve turizm cenneti olması gibi müthiş zenginlikleriyle fuara damga vuran şehirlerin başında yer alıyor.

KENTE YATIRIM VE FONLAR KAZANDIRILACAK

Başkan Savaş, fuarın devam ettiği süre zarfında uluslararası gayrimenkul ve emlak gurularını Hatay'a fonlar aktarmaları için kenti yatırıma elverişli birbirinden önemli özellikleriyle cazip hale getirecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol