Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay Büyükşehir Belediyesi çocuklarin Yüreğini Isitti!

Yayınlanma Tarihi : 01.12.2023 13:45 Bu haber 169 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık mont ve bot dağıtarak yüzlerini güldürdü.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay Büyükşehir Belediyesi çocuklarin Yüreğini Isitti!

Asrın felaketinde herşeyini kaybedip konteyner kentlerde yaşam mücadelesi veren ailelere desteğini sürdüren, projeleriyle toplumun her kesimine ulaşan, ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşların hayatlarına katkı sunan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Türkiye-Kore Kardeşlik Konteyner Kentinde bulunan öğrencileri unutmadı. Hatay Büyükşehir Belediyesi çocuklarin Yüreğini Isitti!

Ekipler, özenle hazırladığı kışlık mont, bot ve oyuncakları çocuklara dağıtarak minik kalplerini fethetti.Hatay Büyükşehir Belediyesi çocuklarin Yüreğini Isitti!

Belediye olarak ihtiyaç sahibi insanların her zaman yanında olmaya gayret gösterdikleri belirten yetkililer; "Bizler toplumun her alanında şehrimize destek vermek için çalışmaktayız. Özellikle de kışın zorlu şartlarında küçük de olsa öğrencilerimize yardımda bulunarak kışı sıcak geçirmelerini sağlamaya çalıştık. Dağıttığımız montların ve botların bir nebze de olsun onların sevincine vesile olmasını istiyoruz." dediler.

Anaokulu öğrencilerine oyuncakların dağıtımı sırasında çocukların yüzlerindeki mutluluk ise görülmeye değerdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol