Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay Barosu Genel Kurula gidiyor

Yayınlanma Tarihi : 14.10.2016 00:00 Bu haber 888 defa okundu

Hatay Barosu bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü olağan genel kurula gidiyor. Yeni yönetim kurulunu seçmesi beklenen Hatay Barosunun Genel Kurula Ekrem Dönmez Başkanlığında tek liste ile gideceği edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay Barosu Genel Kurula gidiyor

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Hatay Baro Başkanı sevilen isim Ekrem Dönmez, görev süreleri olan iki yılı doldurduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “2 yıl önce; savunma susmayacak; halkının yanında Avukatlar, Avukatın yanında Baro, temel hak ve özgürlüklerin savunucusu Baro olacak ve Avukatlarımızı ve halkımızı yalnız bırakmayacağız diyerek görev talep etmiştik.. Hatay Barosu geçmişten gelen gücüyle ve deneyimiyle artık Türkiye'de sesini duyuran, iz bırakan Barolar arasında çoktan yerini aldı. Hem meslek sorunlarının, hem Ülke ve İlimizin gündeminde oluşan sorunların, birini diğerine üstün tutmadan, cesurca üzerine gittik. Şimdi ise iki yıllık süreçten bugüne kadar ola ki bilerek veya bilmeyerek bir hatamız varsa af fola diyoruz. Baştan herkesin hakkını helal etmesini dileriz” dedi.

Yeniden yönetime talip olduklarını anlatan Ekrem Dönmez şöyle devam etti: “Hatay Barosu'nun 15-16 Ekim 2016 tarihlerinde yapılacak genel kurulunda ‘Hatay'da Baro Var’ demek için; Avukatın ve halkın yanında bir Baro için; Tüm ilke ve değerlere sahip çıkan bir Baro için; Çağdaş, Demokrat, İlerici, Laik, Şeffaf ve Cesur bir Baro için; Başka türlü bir Baro için; Tüm kurullarımızla birlikte Hatay Barosu'nun yönetimine bir kez daha talibiz” dedi.

 

 

 

 

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol