Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HAŞERE İLE MÜCADELE PROTOKOLÜ İMZALANDI

Yayınlanma Tarihi : 06.02.2016 00:00 Bu haber 1051 defa okundu

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ile Antakya Belediyesi arasında haşere ile mücadele protokolü imzalandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
HAŞERE İLE MÜCADELE PROTOKOLÜ İMZALANDI

DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, protokol imza töreni sırasında şu görüşlere yer verdi; “ Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) olarak gelişen gündem, bölgemizin ihtiyaçları ve zamanla oluşan problemlere çözüm metotları üretiyoruz. Bu metotlar belirlenirken gündemimiz, bölgemizin ihtiyaçlarını göz önüne alıyoruz. 2015 yılından beri desteklediğimiz projemizi faaliyete geçirip haşereyle mücadelemizi yeni bilimsel tekniklerle gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Antakya Belediyesi olarak 95 mahallede haşere ile mücadele hizmetinize bir nebze de olsa biz de destek verebilirsek büyük mutluluk duyacağız. İşbirliğiniz için teşekkür ederim.”

KİMYECİ: ELİMİZDEN GELEN MÜCADELEYİ GÖSTERİYORUZ

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, protokol imza töreni sırasında şu görüşlere yer verdi;  “ Antakya Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana halk sağlığı için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle haşere ve sivrisinek ile mücadele konusunu çok önemsiyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizi yaparken vatandaşların sağlığını ve çevreyi korumayı planlıyoruz. Bu yüzden yaptığımız çalışmalarla hem 95 mahallemizde haşere ve sivrisinekle mücadele ediyoruz hem de okullarımızda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz ve DOĞAKA’nın işbirliğiyle yapacağımız bu mücadelemizde vatandaşlarımızın ve çevre sağlığını gözeterek haşere ile mücadele çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız haşere ile mücadele protokolünü imza töreni sonrasında objektiflere poz verdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol